Τσιτσιπάς: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω απέναντι στον Τζόκοβιτς»

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
Πηγή: In.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να δείξει τις ικανότητές του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και να πάρει τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά Grand Slam, όπως τόνισε σε δηλώσεις του πριν από τον μεγάλο τελικό που ξεκινά στις 16:00 στο Παρίσι.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε ότι το σημαντικότερο κομμάτι είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος και να έχει τη σωστή νοοτροπία, ενώ θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να δείξει τι μπορεί να κάνει στο court.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς: "Είμαι άνθρωπος που παλεύω. Δεν παραιτούμαι εύκολα. Στον ημιτελικό πιστεύω ότι έκανα κάποια πράγματα σωστά που λειτούργησαν υπέρ μου. Προσπαθούσα συνεχώς να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου και να έχω θετική σκέψη. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να συγκεντρωθώ.

Ποτέ δεν γνώριζα σε ποια ηλικία θα μπορούσε να έρθει κάτι τέτοιο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι έχω δείξει πειθαρχία και συνέπεια μέχρι τώρα και ότι έχω παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση.

Ήρθε η ώρα να πάρω τις ευκαιρίες μου. Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω απέναντι στον Τζόκοβιτς. Ανυπομονώ να αφήσω ολόκληρο το σώμα μου μέσα στο court".