Τα καλύτερα νησία για ζευγάρια

Κάθε χρόνο τις καλοκαιρινές διακοπές τις περιμένουμε όλοι πως και πως. Πόσο μάλλον, όταν οι διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί συνδυάζονται με το ταίρι μας!

Η Ελλάδα είναι γεμάτη ρομαντικές γωνιές, αλλά και νησιά που μπορεί να μην ενδείκνυνται για ξέφρενη διασκέδαση, αλλά θα σας αποζημιώσουν - και με το παραπάνω, με ονειρικά ηλιοβασιλέματα, απομονωμένες αμμουδιές και γραφικά στενάκια για αξέχαστους περιπάτους.

Εξάλλου, όταν είσαι ερωτευμένος, όλα γύρω σου μοιάζουν παραδεισένια. Αυτά τα νησιά όμως πραγματικά έχουν κάτι από παράδεισο, ο οποίο και πρέπει να μοιραστείς με το  «άλλο σου μισό».

Παρακάτω θα βρεις τα ιδανικά «ζευγαρονήσια» για όλα τα γούστα:

  1. Μήλος - Η Μήλος είναι το κατ’εξοχήν νησί των ερωτευμένων. Κρυστάλλινα νερά, μοναδικά τοπία και κατάλευκοι βράχοι είναι μερικά μόνο απ'τα στοιχεία που σας μαγέψουν.
  2. Αστυπάλαια - Η Αστυπάλαια είναι ένα καλά κρυμμένο διαμαντάκι για ζευγαράκια. Θα χαθείτε στα σοκάκια της χώρας και θα μαγευτείτε από την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της. Να επισκεφτείτε το ενετικό κάστρο, τη σπηλιά του δράκου αλλά και ακατοίκητα νησάκια Κουνούπες και Κουτσομύτη ή στο μπλε λιμανάκι.. κλασσικός προορισμός για ζευγαράκια.
  3. Φολέγανδρος - Η Φολέγανδρος δε θεωρείται από τα πιο γόνιμα και καταπράσινα νησιά αλλά εκπέμπει μία μοναδική αίσθηση ερωτισμού. Μαγεύει κάθε επισκέπτη με τις μοναδικές παραλίες της ενώ η γνήσια ρομαντική – νησιωτική ατμόσφαιρα θα σας κάνει να μην θέλετε να φύγετε.
  4. Ιθάκη - Η Ιθάκη από την αρχαιότητα αντιπροσωπεύει το νησί των ερωτευμένων, καθώς ο Οδυσσέας έψαχνε την Ιθάκη του άρα την Πηνελόπη του, δηλαδή τον έρωτα του. Η Ιθάκη μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές διακοπές με το ταίρι σας σε μέρη που δεν έχετε ξανά δει σε κανένα άλλο νησί της Ελλάδας.
  5. Κύθηρα - Τα Κύθηρα είναι το ενετικό στολίδι του Αιγαίου. Παραδοσιακά αλλά και με μία αίσθηση μεσαιωνισμού και ερωτικού πάθους, σαγηνεύουν κάθε ζευγάρι που τα επιλέγει.  Τα Κύθηρα δε θεωρούνται τυχαία το νησί που γέννησε την Αφροδίτη. Η θεά του έρωτα έχει βάλει το χεράκι της ώστε αυτό το νησί να αποπνέει ερωτισμό και να αποτελεί ιδανικό προορισμό για τα ζευγάρια

Δείτε την ακόλουθη gallery:

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM