Πάμε Τσάρκα στην Παλαιά Φώκαια - Οδοιπορικό στην Αττική

Πάμε Τσάρκα

Η οδοιπορική - ταξιδιωτική εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη, είναι η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που προβάλει και παρουσιάζει τους Δήμους και τις περιοχές της Αττικής μέσα σ’ ένα πλήρες αφιέρωμα.

Τέχνη, Γαστρονομία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Ιστορία, Αξιοθέατα, Συνεντεύξεις, Mουσική.  Επιχειρήσεις και άνθρωποι της καθημερινότητας που διαμορφώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γωνιάς της πρωτεύουσας, παρουσιάζονται μέσα σ’ ένα πλήρες οδοιπορικό με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Στο νέο μας οδοιπορικό σας παρουσιάζουμε τον παραθεριστικό «παράδεισο» του Δήμου Σαρωνικού, την Παλαιά Φώκαια. Η προσφυγική κοινότητα που έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο με υπέροχες παραλίες, beach bar και καλό φαγητό. Σ’ ένα πλούσιο οδοιπορικό με περισσότερες από 20 συνεντεύξεις και ρεπορτάζ γνωρίζουμε την ιστορία της περιοχής από την Μικρασιάτικη καταστροφή μέχρι σήμερα, ο Δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου μας μιλάει για τα αξιοθέατα της περιοχής, απολαμβάνουμε έναν υπέροχο Μικρασιάτικο χορό, από τον πολιτιστικό σύλλογο «Αγία Ειρήνη» και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Παλαιάς Φώκαιας, Μιχάλης Αβραμίδης μας μιλάει για την επιχειρηματικότητα στην Κοινότητα.

Συναντάμε διάσημα πρόσωπα της showbiz που άφησαν την Αθήνα για να μείνουν μόνιμα στην Παλαιά Φώκαια και παρουσιάζουμε τους αθλητικούς, ναυτικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και φυσικά σας προτείνουμε τις top επιχειρήσεις για φαγητό, καφέ, ποτό και beach bar!

Η εκπομπή μας προβάλλεται σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής, κάθε Δευτέρα στις 22:30 στο HIGH TV και κάθε Τετάρτη στις 21:00 στο ΑLERT. Επίσης το «Πάμε Τσάρκα» προβάλλεται σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μέσα από το Ena Channel Καβάλας και το Δίκτυο tv Σερρών. Όλες οι εκπομπές μας στο κανάλι μας στο You Tube «Πάμε Τσάρκα».

Αρχισυνταξία – Παρουσίαση: Βαγγέλης Καράλης

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματίου

Μοντάζ:  Amber Doku

Φιλική Συμμετοχή: Κώστας Τάσης

Γραφικά: Θέμης Θεοδωρίδης

Social Media Management: Zωή Μπουγιουκλού

Παραγωγή: Βαγγέλης Καράλης