Μήλος: Το νησί στο επίκεντρο τουριστικών δημοσιευμάτων

Μήλος
Φωτογραφία: Pixabay

Δημοσιεύματα από δημοφιλείς τουριστικούς ιστότοπους - bloggers αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές συγκεντρώνει τις τελευταίες εβδομάδες η Μήλος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των δημοτικών Αρχών. Λίγο πριν το επίσημο άνοιγμα του τουρισμού, η Μήλος μονοπωλεί το ενδιαφέρον πολλών με τις μαγευτικές παραλίες και τα γαλάζια νερά.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Conde Nast Traveller φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση, τη Μήλο και το χωριό Κλήμα ως ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας. Αφιέρωμα στη Μήλο κάνει και το Αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι tvblackbox, αναφέροντας ότι “…Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό στα ελληνικά νησιά περιμένει τους επισκέπτες στη Μήλο, όπου λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες”.

Μήλος
Φωτογραφία: Pixabay

Παράλληλα, η blogger DYMPHE με πάνω από 80 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram γράφει: “… Η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού και σίγουρα το πιο όμορφο χωριό της Μήλου. Θα βρείτε εδώ όλα τα είδη γραφικών λευκών ελληνικών σπιτιών. Η βόλτα εδώ είναι μια υπέροχη και πολύ χαλαρωτική δραστηριότητα. Αυτό που είναι υπέροχο, είναι ότι δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα στο χωριό, γεγονός που κάνει το περπάτημα εδώ καλύτερο.”

Τέλος ο blogger Dave που εστιάζει στην Ελλάδα και το Bike Touring αναφέρεται στη Μήλο σαν «ένα μικρό νησί με μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που έχει ευλογηθεί από τη Μητέρα Φύση με ένα φανταστικά μοναδικό τοπίο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα