Σνακ με λίγες θερμίδες για το γραφείο

σνακ με λίγες θερμίδες

Τα θρεπτικά σνακ για δίαιτα είναι απαραίτητα για μια επιτυχημένη απώλεια βάρους.

Τα σνακ για δίαιτα, πέρα των θρεπτικών συστατικών που προσφέρουν, βοηθούν στο να μην υποκύψεις σε περιττά τσιμπολογήματα, που θα ακυρώσουν όλη την προσπάθεια που έχεις κάνει να περιορίσεις τις θερμίδες και να χάσεις βάρος.

Απογευματινό σνακ για δίαιτα

Μια ισορροπημένη και σωστή διατροφή αποτελείται από πέντε γεύματα. Ποια είναι αυτά; Το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, καθώς και δύο ακόμη ενδιάμεσα σνακ, το δεκατιανό και απογευματινό.

Ακόμη κι αν κάνετε δίαιτα ή απλά προσπαθείτε να διατηρήσετε το βάρος σας στα φυσιολογικά επίπεδα, τα ενδιάμεσα γεύματα, είναι απαραίτητα. Ωστόσο, αν και υπάρχουν πολλές λιχουδιές που μπορείτε να φάτε, καλό θα είναι να μην το παρακάνετε. Δοκιμάστε λοιπόν να βάλετε στην διατροφή σας λιχουδιές και ωραίους διατροφικούς συνδυασμούς που θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση, θα σας χορτάσουν, αλλά δεν θα σας φορτώσουν με άδειες θερμίδες.

  1. Ψητή πατάτα με σαλάτα - Ψήστε μια πατάτα στο φούρνοκαι προσθέστε ντομάτα, αγγούρι και όποιο άλλο λαχανικό θέλετε για την σαλάτα σας.
  2. Φράουλες με 3 κουταλιές της σούπας σαντιγί χωρίς λιπαρά - Πρόκειται για έναν υπέροχο συνδυασμό που θυμίζει γλυκό και είναι ιδανικό για ένα απογευματινό γεύμα.
  3. Μισό σακουλάκι ποπ κορν - Φάτε τα αγαπημένα σας ποπ κορν χωρίς τυψεις, φροντίζοντας να να τα φτιάξετε χωρίς βούτυρο, αλλά με αέρα, και να προσθέσετε ελάχιστο αλάτι.

Διαβάστε για τα σνακ με λίγες θερμίδες για το γραφείο στο health4u