Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, κάπως μειώνεται αυτό το διάστημα η όποια πίεση (από τη δουλειά ή από κάποια άλλη υποχρέωση) και η καθημερινότητά σου αλλάζει, γίνεται περισσότερο ευχάριστη με περισσότερους ανθρώπους δίπλα σου. Ίσως είναι μια περίοδος κατά την οποία αξίζει να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στην αισθηματική σου ζωή ή στη σχέση σου. Μπορείς επίσης, να γνωρίσεις κόσμο και να νιώσεις ότι ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος.Η νέα Σελήνη στις 17/9 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο ή μια ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος

Ταύρε, προσπάθησε να αφήσεις τις αμφιβολίες στην άκρη και να πιστέψεις στον εαυτό σου, τις ικανότητές και τα ταλέντα σου. Μην αφήνεις τους άλλους να σε επηρεάζουν αρνητικά. Η εκπληκτική νέα Σελήνη στις 17 σχετίζεται με τον έρωτα και την αισθηματική σου ζωή γενικότερα. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Η χρονιά ήταν ταραχώδης και συχνά βρισκόσουν σε θέση να πρέπει να βοηθάς τους άλλους, είτε πρακτικά είτε με συμβουλές και καθοδήγηση. Ίσως ήρθε η ζητήσεις κι εσύ λίγη καθοδήγηση από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Δίδυμος

Δίδυμε, η νέα Σελήνη στις 17/9 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και είναι πολύ θετική. Μπορεί να κάνεις μια ανανέωση στον χώρο σου ή να έρθεις περισσότερο κοντά με έναν δικό σου άνθρωπο. Πρέπει να υπερασπίζεσαι λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, τα θέλω σου και τα πιστεύω σου. Δεν πρέπει πάντα να ικανοποιείς τους άλλους, αν δεν είσαι εσύ ο ίδιος ικανοποιημένος. Ένα μάθημα που ίσως πάρεις αυτές τις μέρες, είναι το ότι δεν μπορείς να ελέγξεις το πως σκέφτονται και φέρονται οι άλλοι, αλλά και πως δεν πρέπει να έχεις την απαίτηση να κάνουν τα πράγματα όπως εσύ θεωρείς σωστά.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να τακτοποιήσεις υποθέσεις με κοντινά σου πρόσωπα που σε απασχολούσαν ιδιαίτερα και σου δημιουργούσαν προβλήματα. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό αξιοποίησε τις οποίες ευκαιρίες σου δοθούν.

Λέων

Λέων, αν θες να δεις τους γύρω σου να αλλάζουν, θα πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ. Τι είναι λοιπόν, αυτό που θα ήθελες να είναι διαφορετικό στη ζωή σου και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να το πετύχεις; Νέοι ορίζοντες αρχίζουν να ανοίγονται μπροστά σου και αισθάνεσαι πως εναρμονίζεσαι περισσότερο με τα πραγματικά σου θέλω. Επίτρεψε στον εαυτό σου να ζήσει όσο αυθεντικά λαχταρά. Η νέα Σελήνη στις 17/9 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και μέχρι το τέλος του μήνα φαίνεται ότι αυτός ο τομέας θα έχεις θετικές εξελίξεις

Παρθένος

Παρθένε, η νέα Σελήνη στις 17/9 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι το γεγονός του μήνα. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έρχονται ευκαιρίες και μπορεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς. Η διάθεσή σου ανανεώνεται. Αυτές τις μέρες ίσως αισθανθείς λίγο έξω από τα νερά σου και να αρχίζεις να σκέφτεσαι διπλά την κάθε σου κίνηση. Να θυμάσαι όμως, πως δεν πρέπει να είσαι πολύ σκληρός με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η νέα Σελήνη στις 17/9 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και δρα εντελώς ανανεωτικά. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και μέχρι το τέλος του μήνα φαίνεται ότι αυτή βελτιώνεται θεαματικά. Μέχρι τώρα το 2020 σε έχει κάνει να συνειδητοποιήσεις πράγματα που δεν ήξερες ποτέ ότι κρύβονται μέσα σου. Αυτό μπορεί να μοιάζει άβολο στην αρχή, αλλά η ωριμότητα δεν είναι ποτέ μια εύκολη κατάκτηση.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αρχίζεις να αμφισβητείς τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και αισθάνεσαι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές, είτε αυτές είναι στην προσωπική σου ζωή, είτε στα επαγγελματικά σου. Η νέα Σελήνη στις 17/9 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Είναι μια πολύ θετική Σελήνη και μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να γίνουν γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Όσο πιο ανοιχτός είσαι σε αυτές, τόσο το καλύτερο φυσικά.

Τοξότης

Τοξότη, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να θέσεις γερά θεμέλια στην εσωτερική σου ανθεκτικότητα, να είσαι προσγειωμένος και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα βαθύτερα θέλω και τις σκέψεις σου. Κάποιες φορές έχεις την τάση να μπερδεύεις τα θέλω των άλλων με τα δικά σου. Έχει έρθει η ώρα να αποδεχτείς ότι η δική σου πραγματικότητα δεν πρέπει απαραίτητα να μοιάζει με τον γύρω σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η νέα Σελήνη στις 17/9 φέρνει συνολικά ανανέωση και ίσως σε φέρνει περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο σε σχέση με την εκπαίδευση ή να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι. Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να ξεκινήσει κάτι νέο στον συναισθηματικό τομέα, είτε νιώθεις έτοιμος για αυτό είτε όχι. Επίσης, είναι μια από τις πιο κοινωνικές εβδομάδες αυτή και πρέπει να κυκλοφορείς όσο πιο πολύ μπορείς.

Υδροχόος

Υδροχόε, βρες εκείνο το χαρακτηριστικό του χαρακτήρα σου που θες να αναπτύξεις και φτιάξε μια στρατηγική που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου ζήτα βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα. Οι μέρες αυτές μπορεί να έχουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν μια σχέση, μια ήδη υπάρχουσα, μια νέα, μια που πρόκειται να έρθει σύντομα. Ίσως αφορούν και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά ή τα παιδιά σου ή γενικότερα με την αίσθηση ότι το παιδί που ήσουν και εξακολουθείς να είσαι, θέλει να εκφράζεται περισσότερο.

Ιχθύς

Ιχθύ, έχεις την τάση να αναλαμβάνεις περισσότερα καθήκοντα και υποχρεώσεις, απ’ όσα μπορείς πραγματικά να διαχειριστείς. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να πάει πιο ομαλά από την μια υποχρέωση στην άλλη. Η νέα Σελήνη στις 17/9 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και είναι πάρα πολύ θετική και σημαντική. Φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή και μάλιστα μέχρι το τέλος του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM