Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει ο Ήλιος στο Ζυγό;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει ο Ήλιος στο Ζυγό; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, αυτές οι μέρες μπορούν να είναι απίστευτα γόνιμες και παραγωγικές. Όσον αφορά τα κοινωνικά και αισθηματικά σου, μπορεί να προκύψει και μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο Ήλιος στον Ζυγό θα ευνοεί με κάθε δυνατό τρόπο τα αισθηματικά, τις συνεργασίες και τις σχέσεις γενικότερα. Μια πολύ καλή περίοδος για νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς.

Ταύρος

Ταύρε, ετοιμάσου να απαγκιστρωθείς από συνήθειες του παρελθόντος και να αποκτήσεις νέες. Δεν χρειάζεται να κολλάς σε τρόπους που μέχρι τώρα δεν σε έχουν βοηθήσει να προοδεύσεις. Αποκτάς νέα επίπεδα αυτοπεποίθησης που δεν τα είχες στο παρελθόν. Αυτό σου δίνει το κίνητρο που έψαχνες για να κάνεις ακόμα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον σου. Βρίσκεσαι όμως σε δίλημμα. Αφιερώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή ή απομακρύνεσαι για λίγο από φίλους και γνωστούς για να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου;

Δίδυμος

Δίδυμε, σκέψου ένα πράγμα για το οποίο ήθελες να έχει πάντα λίγο περισσότερο χρόνο. Δες το πρόγραμμά σου και κάνε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στον χρόνο σου και την διαχείρισή του. Ο Ήλιος από τις 22/9 βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Οι προοπτικές σε αυτούς τους τομείς είναι εκπληκτικές. Είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών να έχεις μια σημαντική εξέλιξη και στα οικονομικά και στα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ήλιος από τις 22/9 βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Οι τομείς αυτοί πλέον θα ευνοούνται με κάθε τρόπο και μπορεί να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποια οικογενειακά πρόσωπα. Οι επιθυμίες μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια, αλλά σίγουρα θέλουν κάποια διαχείριση, ο ενθουσιασμός μπορεί να σε παρασύρει και, επειδή ήρθε το νέο και σε κάνει να νιώθεις, να μην κρατιέσαι για τις αλλαγές και να θυμώνεις που αργούν.

Λέων

Λέων, αποτραβήξου για λίγο στο παρασκήνιο και δες το αυτό ως μια ευκαιρία για να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά και για να επικεντρώσεις την ενέργειά σου προς έναν συγκεκριμένο στόχο. Είναι πολύ σημαντικό για τα αισθηματικά σου το ότι η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες ντροπές σου και δείξε στους γύρω σου ποιος πραγματικά είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις. Ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς, μην ντρέπεσαι να δείξεις όλα αυτά για τα οποία είσαι ικανός.

Παρθένος

Παρθένε, αλλαγές που είχες αρχίσει να κάνεις από το καλοκαίρι κιόλας, παίρνουν σιγά-σιγά την τελική τους μορφή. Φαίνεται πως αυτές τις μέρες αποκτάς μια πιο καθαρή ματιά απέναντι στο μέλλον σου και σε όσα αυτό επιφυλάσσει για εσένα. Μπορεί να νιώθεις καλύτερα μέσα στις σχέσεις σου αυτές τις μέρες και να είσαι περισσότερο πρόθυμος και ανοιχτός στο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να γνωρίσεις, μέσα από αυτές τις σχέσεις, και περισσότερο τον δικό σου εαυτό.

Ζυγός

Ζυγέ, ο Ήλιος θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και θα ευνοεί με κάθε τρόπο όλους τους τομείς της ζωής σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να νιώσεις την απόλυτη ανανέωση. Μπορεί να γνωρίζεις ή να συναναστρέφεσαι ανθρώπους από τους οποίους να παίρνεις ως παράδειγμα έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αυτό να το αξιοποιείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκορπιός

Η επιθυμία είναι ωραία, ειδικά όταν έρχεται απαλά στην επιφάνεια και την επεξεργάζεσαι ώστε να καταλάβεις καλύτερα και ποιος είσαι και πού περίπου θέλεις να πας. Μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Η διαίσθησή σου, σου λέει να είσαι πιο αργός στα βήματα που κάνεις αυτές τις μέρες και καλό θα ήταν να την ακούσεις.

Τοξότης

Τοξότη, φαίνεται πως δεν σε ικανοποιούν πλέον κάποια πράγματα και ότι είσαι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές. Αισθάνεσαι πως μπορείς πια να σπρώξεις τον εαυτό σου για να κατακτήσει νέες κορυφές. Ο Ήλιος από τις 22/9 βρίσκεται στον Ζυγό και ευνοεί με κάθε τρόπο την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες, τη δικτύωση και τις νέες σχέσεις. Ετοιμάσου για ένα διαφορετικό Φθινόπωρο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, φαίνεται ότι ξεκινάει μια αρκετά μακρά περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείς σοβαρά με τους σημαντικούς στόχους σου και θα εντυπωσιάσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό με την αποτελεσματικότητά σου. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Το να έρθεις κοντά σε αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι δεν σημαίνει να παραβλέψεις αυτά που χρειάζονται οι άλλοι ή να κόψεις τους αόρατους δεσμούς μεταξύ σας.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Ήλιος από τις 22/9 βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια και τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου και φτάνεις πολύ κοντά σε έναν στόχο. Αυτές τις μέρες θα κινητοποιηθείς σε κοινωνικό επίπεδο και θα έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, θα δικτυωθείς και θα αναπληρώσεις τον χρόνο της απομόνωσης. Η επικοινωνία μπορεί κάποιες φορές να είναι έντονη και παρορμητική, ίσως αυτό θέλει λίγη προσοχή από την πλευρά σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, έχεις επικεντρωθεί πολύ στην δουλειά σου τις τελευταίες μέρες και έχεις αφήσει την προσωπική σου ευεξία σε δεύτερη μοίρα. Προσπάθησε να βρίσκεις κάθε μέρα λίγο χρόνο για να μένεις μόνος με τις σκέψεις σου. Αν αισθάνεσαι ότι λείπουν κάποια πρόσωπα από τη ζωή σου, τότε μπορείς να κάνεις εσύ την αρχή και να τους ξαναπλησιάσεις. Έτσι θα δείξεις πόσο πολύ θες να είναι και πάλι μέρος της καθημερινότητάς σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM