Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις - Πώς μας επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 29 Σεπτεμβρίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, το να ζητάς βοήθεια δεν είναι σημάδι αδυναμίας, αλλά κριτικής σκέψης. Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε μπορείς να καταφέρεις κάτι μόνος σου και πότε απαιτείται ομαδική δουλειά για να είναι πιο άρτιο το αποτέλεσμα. Εξέτασε το ενδεχόμενο να έχεις ευχαριστημένο τον εαυτό σου και σε συναισθηματικό επίπεδο, να έρθεις περισσότερο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους ή με κάποιους νέους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή σου. Ο Κρόνος ξεκινάει την ορθόδρομη πορεία του στις 29/9 και είναι πιθανό να αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος

Ταύρε, ο Κρόνος από τις 29/9 θα κινείται πάλι ορθόδρομα και θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιον στόχο ή να αλλάξεις σε κάποια θέματα τον τρόπο που σκέφτεσαι. Είναι πιθανό να αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες μέχρι το τέλος του χρόνου, που ίσως σχετίζονται με εκπαίδευση. Αναζητάς λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι κακό και ούτε πρέπει να σε κάνει να νιώθεις τύψεις. Κάποιες φορές η μοναχικότητα είναι απαραίτητη για να μπορούμε και πάλι να είμαστε ο εαυτός μας.

Δίδυμος

Δίδυμε, έχε στο νου σου, πως επειδή θες κάτι πολύ, δεν σημαίνει πως αυτό πρέπει να συμβεί τώρα. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και ίσως, γι’ αυτό να είναι και πιο επιθυμητά. Η προσωπική σου ζωή έχει μπει λίγο σε δεύτερη μοίρα τις τελευταίες μέρες. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο παρατηρητικός γιατί γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Ο Κρόνος θα κινείται ορθόδρομα από τις 29/9 και θα είσαι πλέον σε θέση να βάλεις σε μια τάξη οικονομικά θέματα, ειδικά αν αυτά σχετίζονται με χρέη και οικονομικές συμφωνίες.

Καρκίνος

Καρκίνε, αυτή η περίοδος «αναμονής» μπορεί να είναι εξαιρετικά γόνιμη επειδή τώρα μπορείς να συνθέσεις το παζλ της δράσης σου, δηλαδή να κάνεις την απαραίτητη και τη σωστότερη προεργασία. Ο Κρόνος θα κινείται ορθόδρομα από τις 29/9 και θα έχεις περισσότερες ευθύνες στον τομέα των συνεργασιών, ίσως να δημιουργηθεί μια νέα συνεργασία μέχρι το τέλος του χρόνου και να χρειαστείς αρκετό χρόνο και ενέργεια για να αφοσιωθείς σε αυτήν.

Λέων

Λέων, είναι καλό το να μην προχωράνε πάντα τα πράγματα γρήγορα, επειδή θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τι συμβαίνει και σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι σε όλους τους τομείς. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαριστεί πρώτα μια υπόθεση μέσα σου ή ένα πρακτικό ζήτημα, προκειμένου να απελευθερωθείς από κάτι που σε κρατάει πίσω. Ο Κρόνος από τις 29/9 θα κινείται ορθόδρομα στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος

Παρθένε, αν θες να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει εδώ και καιρό, θα πρέπει να αποφύγεις τυχόν περισπασμούς και να μην αφήνεις ανθρώπους και καταστάσεις να σου αποσπούν την προσοχή. Θα δεις ότι έτσι η επιτυχία θα έρθει πολύ πιο γρήγορα. Ο Κρόνος από τις 29/9 θα κινείται οθρόδρομα στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και ίσως αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σε αυτόν τον τομέα, επειδή ο έρωτας είναι και πάθος, αλλά και ευθύνες σε κάποιες περιπτώσεις. Οι συμβιβασμοί που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν, φαίνεται ότι προτείνονται για κάτι καλό.

Ζυγός

Ζυγέ, ο Κρόνος από τις 29/9 θα κινείται ορθόδρομα στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανό να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σε αυτούς τους τομείς μέχρι το τέλος της χρονιάς ή να χρειαστεί να κάνεις μια σημαντική αλλαγή. Προσπαθείς να συνδυάσεις μυαλό και καρδιά και να τα ακολουθήσεις και τα δυο με το ίδιο πάθος. Αυτό μπορεί να μοιάζει τρομακτικό κάποιες φορές, αλλά αν μείνεις πιστός στον εαυτό σου θα τα καταφέρεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Κρόνος θα κινείται ορθόδρομα από τις 29/9 και η επικοινωνία θα πρέπει να γίνεται με αυστηρούς κανόνες! Κάθε τι που λες έχει περισσότερη σημασία από όσο φαντάζεσαι. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά το πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς. Αναζητάς πια την διαύγεια στη ζωή σου. Ένας τρόπος να το πετύχεις αυτό, είναι να είσαι ανοιχτός στις νέες προκλήσεις, αλλά και να έρθεις ξανα σε επαφή με άτομα που σημαίνουν πολλά για εσένα.

Τοξότης

Τοξότη, κλείσε σιγά-σιγά κεφάλαια που έχεις αφήσει τυχόν ανοιχτά για πολύ καιρό για να μπορέσεις να ανοίξεις άλλα στην πορεία. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να θέσεις νέους στόχους. Είναι πιθανό αυτή την περίοδο να επανέλθουν κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ή γενικά να ασχοληθείς με τον τομέα των σχέσεων κάνοντας και μια ανασκόπηση – έχεις αυτά που θέλεις; Μπορείς να τα αποκτήσεις ή τουλάχιστον να τα διεκδικήσεις;

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Κρόνος από τις 29/9 θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου και θα αναλάβεις ίσως κάποιες παραπάνω ευθύνες σε κάποιον τομέα, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μπορεί να χρειαστεί να πιεστείς κάποιες φορές, όμως σύντομα θα νιώσεις ότι ένα βάρος φεύγει από πάνω σου. Αν η δουλειά ή μια προσωπική σου σχέση, αντί να σε γεμίζουν σε στρεσάρουν ακόμα πιο πολύ, πρέπει να το αντιμετωπίσεις και να πάψεις να κάνεις σαν να μην υπάρχουν προβλήματα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις λύσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Κρόνος από τις 29/9 θα κινείται ορθόδρομα στον δωδέκατο οίκο σου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα βάλεις αρκετά πράγματα σε νέες βάσεις. Το βασικό που θα μπορείς να αλλάξεις είναι τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα – αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα σε ωφελήσει. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κάποιες άβολες καταστάσεις και αλήθειες κατάματα. Δεν μπορείς να κρύβεις άλλα πράγματα κάτω από το χαλί, καιρός είναι να τα βγάλεις από μέσα σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, είσαι σε μια φάση που επανεξετάζεις τους στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον. Ίσως όμως αναρωτιέσαι αν όλα αυτά που έχεις προγραμματισμένα είναι στόχοι που όντως θες να πετύχεις ή αν στους έχουν επιβάλει άλλοι. Ο Κρόνος από τις 29/9 θα κινείται ορθόδρομα στον ενδέκατο οίκο σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορεί να επανεξετάζονται κάποιες σχέσεις, ιδιαίτερα φιλικές. Σε κάποιες από αυτές γίνεται ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM