Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, έχεις μεγάλα όνειρα, τα οποία θεωρείς πως ήρθε η ώρα να τα κυνηγήσεις. Πριν γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να δεις πού υστερείς και ποια είναι τα δυνατά χαρτιά σου. Η επικοινωνία σου με τα κοντινά σου πρόσωπα κάποιες φορές μπορεί να έχει προβλήματα, μπορεί και να βιώνεις καθυστερήσεις και αναβολές, για παράδειγμα, ή να γίνονται κάποιες παρερμηνείες στις σχέσεις σου. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και είναι πολύ αρμονική. Οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα σύντομα θα είναι πολύ θετικές.

Ταύρος

Ταύρε, ίσως είναι μια περίοδος κατά την οποία θα εξελιχθεί κάτι στην αισθηματική σου ζωή. Και καλύτερα να μιλάμε για εξέλιξη μιας υπόθεσης που ήδη έχει ξεκινήσει στο παρελθόν, ακόμη και το πολύ πρόσφατο, παρά για κάτι εντελώς νέο. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πολύ αρμονική και εξαιρετική για την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και ο Ουρανός στο ζώδιό σου. Μπορεί μάλιστα μια εξέλιξη να έρθει τελείως αναπάντεχα.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Αφροδίτη και ο Ουρανός σε μια πολύ θετική όψη μεταξύ τους, δημιουργούν ένα πολύ θετικό κλίμα στις σχέσεις σου. Επίσης, η όψη αυτή φέρνει και θετικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Να είσαι αυθεντικός με τον εαυτό σου και ειλικρινής με τα θέλω σου. Το να χωράς σε κουτάκια που οι άλλοι έχουν φτιάξει για εσένα, δεν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις παρακάτω.

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις κάποιες φορές την τάση να μην μπορείς να βάζεις όρια στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Δες αυτή τη βδομάδα σαν μια ευκαιρία για να επανεξετάσεις αυτό σου τον τρόπο συμπεριφοράς. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Και οι δύο βρίσκονται σε σχετικούς οίκους και φαίνεται ότι μια αισθηματική γνωριμία θα προκύψει αυτήν την περίοδο.

Λέων

Λέων, η εβδομάδα ξεκινάει με κάποια μπερδεμένα μηνύματα, αλλά σιγά-σιγά το τοπίο ξεκαθαρίζει και εσύ ηρεμείς από τυχόν άγχη και ανησυχίες. Μια νέα γνωριμία σου δίνει κίνητρο. Ίσως ήρθε η ώρα να οργανώσεις και την καθημερινότητά σου έτσι ώστε να είναι πιο λειτουργική. Σιγά σιγά η προσοχή σου θα αρχίσει να εστιάζεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα συναισθηματικά. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και είναι εξαιρετική. Μπορεί αυτές τις μέρες να έχεις θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Παρθένος

Παρθένε, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία και για τα οικονομικά και για την αισθηματική σου ζωή. Η όψη της με τον Ουρανό είναι σπουδαία και μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου. Οι σχέσεις με τους φίλους μπορεί να γίνονται αρκετά ευαίσθητες κάποιες φορές. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να βγαίνεις περισσότερο, να γνωρίζεσαι με άλλους ανθρώπους και να δικτυώνεσαι περισσότερο.

Ζυγός

Ζυγέ, αντί να επικεντρώνεσαι συνεχώς σε όλα αυτά που δεν έχεις ή που θα ήθελες να αποκτήσεις, προσπάθησε να δεις όλα αυτά που υπάρχουν γύρω σου σε αφθονία. Φίλοι, οικογένεια, όνειρα. Χρειάζεσαι ξεκούραση και προφανώς θα πρέπει να σεβαστείς αυτή την ανάγκη σου. Αυτές τις μέρες έρχονται στην επιφάνεια και διάφορες ενδιαφέρουσες σκέψεις που μάλλον πρέπει να εξετάσεις. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα οικονομικά σου, τις οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, φαίνεται πως είσαι έτοιμος για αλλαγές στη ζωή σου και θες να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στους γύρω σου. Προσπάθησε σε αυτή τη διαδικασία να ακούς τι σου λένε οι άλλοι και να είσαι παρατηρητικός. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις. Είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία με προοπτικές.

Τοξότης

Τοξότη, αισθάνεσαι πιο κοινωνικός από ποτέ και αυτό μεταφράζεται σε επιτυχία και στην εργασία σου. Νέες συνεργασίες και πρότζεκτ ετοιμάζονται και θα ξεκινήσουν πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περιμένεις. Τώρα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν. Βέβαια, τα νέα ξεκινήματα δεν είναι και ό, τι καλύτερο αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως τα πράγματα θα πάνε έτσι ακριβώς όπως τα έχεις σχεδιάσει. Αυτό το προβάλλεις και στους άλλους, οι οποίοι φαίνεται να σε ακολουθούν. Η Αφροδίτη σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ουρανό που αφορά την αισθηματική σου ζωή και τον έρωτα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στη ζωή σου αυτήν την περίοδο. Φαίνεται ότι ένας άνθρωπος μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά.

Υδροχόος

Υδροχόε, δεν είναι κακό να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα και να ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που ανάβει πραγματικά την φλόγα μέσα σου. Όλοι μπορεί να βρεθούν σε αντίστοιχη κατάσταση. Δεν είσαι ο μόνος. Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις και αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις το επόμενο βήμα και να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο να μπορείς να κάνεις σχέδια. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα οικονομικά σου, κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με άλλους.

Ιχθύς

Ιχθύ, χρειάζεσαι χρόνο για να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αν αποκοπείς από τους γύρω σου για κάποιες μέρες. Θα γυρίσεις πολύ σύντομα κοντά τους με μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πολύ θετική και αφορά τις συνεργασίες, αλλά και την αισθηματική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Ο Ουρανός σχετίζεται με το στοιχείο της έκπληξης και μπορεί να αλλάξει κάτι εντελώς ξαφνικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM