Οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων

Χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων: Η ενασχόληση με τα ζώδια αποτελεί ένα guilty pleasure για αρκετούς, οι οποίοι δηλώνουν πως δεν πιστεύουν στη «δυναμική» των ζωδίων.

Ωστόσο, διαβάζουν αρκετά συχνά τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο που τους αφορά.

Και μπορεί όντως μια θέση ενός πλανήτη όταν γεννιόμαστε να μην έχει καμία απολύτως σχέση με την καθημερινή μας ζωή, παρ' όλα αυτά πρέπει να παραδεχτούμε πως η αστρολογία είναι ένα κλάδος με μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Πολλές φορές, για να καταλάβουμε σε έναν μεγάλο βαθμό την προσωπικότητα ενός ατόμου, πρέπει να ξέρουμε αναλυτικά το γενέθλιο χάρτη, που δείχνει σε τι ζώδιο βρίσκονται οι πλανήτες του. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που το ζώδιο του είναι στον αστερισμό των Διδύμων, αλλά έχει Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανό να κάνει μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις με μεγάλη αφοσίωση.

Παρακάτω θα δούμε μερικούς από τους χειρότερους ζωδιακούς συνδυασμούς με βάση τα κύρια χαρακτηριστικά τους, οι οποίοι έχουν τους τσακωμούς στο «τσεπάκι».

Ταύρος-Λέων

Μεμονωμένα αυτά τα ζώδια μπορεί να είναι πολύ καλοί φίλοι και γενικά να χαρακτηριστούν από ένα θετικό πρόσημο. Ωστόσο, λόγω του πείσματος του Ταύρου και της έπαρσης του Λέοντα, όταν βρίσκονται μαζί δεν κάνουν «χωριό». Ο Ταύρος θεωρεί τον Λέοντα αλαζόνα και ο Λέοντας δεν μπορεί να δεχτεί την επιμονή και την ξεροκεφαλιά του Ταύρου.

Καρκίνος-Παρθένος

Από τη μία ο συναισθηματικός Καρκίνος και από την άλλη ο ορθολογιστής Παρθένος σίγουρα δεν βρίσκουν άκρη. Η Παρθένος ενοχλείται από την γκρίνια και την συνεχή συναισθηματική κάλυψη που ζητά ο Καρκίνος. Στον αντίποδα, ο Καρκίνος δεν αντέχει καθόλου το πρόγραμμα και την τάξη του Παρθένου, νιώθοντας ότι ασφυκτιά, με αποτέλεσμα να οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων να τους χαρακτηρίζουν επάξια.

Κριός-Αιγόκερως

Ο συγκεκριμένος ζωδιακός συνδυασμός είναι ανέφικτος λόγω ανταγωνιστικότητας. Ο Κριός και ο Αιγόκερως είναι φύσει φιλόδοξα και δυναμικά ζώδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κάθε προσπάθεια να έρθουν κοντά, να καταλήγει σε πανωλεθρία.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM