Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα πραγματοποιείται στις 29 Νοεμβρίου και αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων. Παράλληλα, οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για κάποιους.

Τι αλλαγές θα δουν τα ζώδια;

Κριός

Κριέ, η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα από τις 29/11 είναι μια ένδειξη ότι επανέρχονται οι ισορροπίες μέσα σου και βλέπεις πιο καθαρά έναν δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και η δημιουργικότητά σου εντυπωσιάζει κι εσένα τον ίδιο. Είσαι σε μια συνεχή εγρήγορση και όλο περιμένεις κάτι να συμβεί, αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Η κατάσταση αυτή σου προσθέτει άγχος, που δεν είναι δημιουργικό στην παρούσα φάση της ζωής σου.

Ταύρος

Ταύρε, αυτός ο μήνας κύλησε πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περίμενες. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερες να κατακτήσεις πολλούς από τους μικρούς στόχους που είχες θέσει στην αρχή του, και αυτό πρέπει να σε κάνει πολύ περήφανο για τον εαυτό σου. Ο Ποσειδώνας από τις 29/11 θα κινείται ορθόδρομα στον ενδέκατο οίκο σου, που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η αίσθηση ότι ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων σού δίνει δύναμη και στήριξη και πιθανώς να γίνει και μια νέα γνωριμία αυτή την περίοδο.

Δίδυμος

Δίδυμε, αισθάνεσαι σαν να μην πατάς και πολύ καλά στα πόδια σου. Ίσως γι’ αυτό να φταίει και η κούραση των τελευταίων ημερών. Ακύρωσε ό,τι έχεις κανονίσει, οργανώσου και βρες χρόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα ή μπορεί να αφοσιωθείς σε ένα δημιουργικό έργο. Πολλές συζητήσεις γίνονται γύρω από αυτά τα θέματα αυτό το διάστημα, ίσως επειδή κάτι προετοιμάζεις. Ο Ποσειδώνας από τις 29/11 θα κινείται ορθόδρομα στον οίκο των επαγγελματικών σου και πολλά πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα, ενώ θα έχεις ιδιαίτερη εύνοια σε αυτόν τον τομέα.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα αλλάζει, και η αισιοδοξία σου επανέρχεται, καθώς είσαι από τα ζώδια που επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα από τις 29/11. Είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένας νέος δρόμος ώστε να έρθεις πιο κοντά σε έναν στόχο σου. Μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, κυρίως από το αισθηματικό, και να σκεφτείς κάποια σημαντικά πράγματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, όπως τι θα ήθελες από μια σχέση και κατά πόσο τα είχες στο παρελθόν ή τα έχεις στο παρόν.

Λέων

Λέων, αυτή την περίοδο θα κάνεις μια αρκετά σοβαρή ανασκόπηση. Θα κλείσεις εκκρεμότητες και θα ασχοληθείς και με τον εαυτό σου και με την κοινωνική σου ζωή, πέρα από τη δουλειά. Ο Ποσειδώνας θα κινείται ορθόδρομα από τις 29/11 και είναι πολύ πιθανό να δεις θέματα συναισθηματικά και οικονομικά να εξελίσσονται με πολύ θετικό τρόπο.

Παρθένος

Παρθένε, είναι μια περίοδος διορθώσεων. Κάνεις παντού επιδιορθωτικές κινήσεις και αποφασίζεις σιγά σιγά να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Είναι μια διαδικασία που δεν θα τελειώσει σε μία μέρα πάντως. Η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα από τις 29/11 είναι πολύ θετική και σημαντική για τις σχέσεις σου γενικά και για την αισθηματική σου ζωή συγκριτικά με άλλα ζώδια. Ο πλανήτης της μαγείας και του ρομαντισμού ανακτά τις δυνάμεις του και ξυπνάει έντονα συναισθήματα.

Ζυγός

Ζυγέ, σκέψου πώς θα ήταν η ζωή σου αν μπορούσες να επικεντρωθείς σε πιο απλές, καθημερινές απολαύσεις και δες πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό. Αισθάνεσαι πως οδεύεις προς το άγνωστο, αλλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψεις αυτή σου την αίσθηση. Μη βιάζεσαι να έχεις όλες τις απαντήσεις πριν την ώρα τους, όμως. Ο Ποσειδώνας από τις 29/11 θα κινείται ορθόδρομα σε ένα σημείο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τις καθημερινές εκκρεμότητες και φαίνεται ότι πλέον θα κάνεις αρκετές προόδους σε αυτόν τον τομέα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σταμάτα να βάζεις φρένο στα όνειρά σου και ξεκίνα να τα κάνεις πράξη. Θα δεις πως θα έχεις αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζεις. Ο Ποσειδώνας θα κινείται ορθόδρομα στον πέμπτο οίκο σου, που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, και είναι πολύ πιθανό ο πλανήτης του ρομαντισμού και της ευαισθησίας να σε φέρει κοντά σε μια νέα σχέση, σε ένα δυνατό δέσιμο με ένα άτομο.

Τοξότης

Τοξότη, η πορεία του Ποσειδώνα από τις 29/11 θα είναι ορθόδρομη στον τέταρτο οίκο σου και πολλά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα σου είναι περισσότερο ξεκάθαρα, όπως και σε άλλα ζώδια. Η αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, επίσης, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις προς κάποιους στόχους σου. Πρόσεχε, γιατί παρασύρεσαι εύκολα και λες το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, χωρίς να το φιλτράρεις πρώτα. Μπορείς και πάλι να είσαι παθιασμένος και αυθεντικός με τον εαυτό σου, παραμένοντας την ίδια στιγμή υπεύθυνος των λόγων σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αυτές τις μέρες ίσως πάρεις κάποιες μεγάλες αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή σου τους επόμενους μήνες. Αυτές οι αποφάσεις, όμως, θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο σημαντικά πράγματα. Η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα από τις 29/11 στον τρίτο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι η επικοινωνία γίνεται περισσότερο συναισθηματική και ότι έρχεσαι με διαφορετικό τρόπο πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου.

Υδροχόος 

Υδροχόε, είναι σημαντικό να χαλαρώσεις κάπως και να αφήσεις κάποια πράγματα να γίνουν από μόνα τους. Να συνηθίσεις, δηλαδή, να παραδίδεις τη σκυτάλη του ελέγχου και σε άλλους. Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται να ξεκινά στη ζωή σου, αλλά δεν έχεις μπροστά σου όλα τα δεδομένα. Αυτό σημαίνει πως όσο προχωρά ο καιρός, θα είναι πολλές οι εκπλήξεις που θα συναντάς. Ο Ποσειδώνας από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και η κίνησή του αυτή είναι πολύ θετική όσον αφορά τα οικονομικά σου, τα οποία επηρεάζει εδώ και χρόνια.

Ιχθύς

Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, ο οποίος βρίσκεται και στο ζώδιό σου, θα κινείται ορθόδρομα από τις 29/11 και αυτό φυσικά είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για εσένα και για όλους τους τομείς. Οι ρυθμοί σου επανέρχονται και πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Να είσαι ειλικρινής και όταν χρειάζεσαι χρόνο μόνος σου, να το λες στους άλλους. Όταν έχεις έναν στόχο που θες να ολοκληρώσεις και δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο, να το εκφράζεις αυτό, ώστε να ξέρουν όλοι τις προτεραιότητές σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: zwdiasimera.gr