Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13 Δεκεμβρίου φέρνει ριζικές αλλαγές στα ερωτικά όλων των ζωδίων. Το ερωτικό κλίμα που θα επικρατήσει θα φέρει ρομαντικές στιγμές για εσάς και το ταίρι σας. Ας δούμε λοιπόν τι αλλαγές θα φέρει η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στα ζώδια.

Κριός

Κριέ, έχεις και πάλι κίνητρο να τελειώσεις όλα όσα έχεις ξεκινήσει. Έχεις ενέργεια για να ασχοληθείς με τις φιλοδοξίες σου και να ξεκινήσεις σιγά σιγά να τις κατακτάς. Έχεις αρχίσει να ψάχνεις την εσωτερική σου φωνή και πλέον την ακούς πιο πολύ. Βρες ποιες είναι αυτές οι πρακτικές που σε ισορροπούν και κάν’ τες μέρος της καθημερινότητάς σου. Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 13/12 είναι εξαιρετικά θετική και αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους, καθώς και τις οικονομικές συμφωνίες.

Ταύρος

Ταύρε, κράτα το κεφάλι ψηλά και αντιμετώπισε με αισιοδοξία όσα πρόκειται να έρθουν. Βρες χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου και επικεντρώσου στα πιο κρυφά κομμάτια του, αυτά που ακόμα κι εσύ ξεχνάς πολλές φορές ότι υπάρχουν. Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και αφορά τα αισθηματικά σου αλλά και γενικότερα τις σχέσεις σου. Ίσως αλλάξει και ο τρόπος που σκέφτεσαι γι’ αυτές.

Δίδυμος

Δίδυμε, πάρε τον χρόνο σου, για να μπορέσεις να βρεις και πάλι την ψυχραιμία σου. Κοίτα τις προκλήσεις μία μία κατάματα και άρχισε να τις κατακτάς σιγά σιγά, από τη μικρότερη στη μεγαλύτερη, χωρίς να βιάζεσαι. Όσο προχωράμε προς τον χειμώνα και ο καιρός αρχίζει να κρυώνει, αρχίζεις κι εσύ να ψάχνεις τον έρωτα με όρους συντροφικότητας και όχι ασίγαστου πάθους. Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και αφορά την εργασία και τα οικονομικά, δύο τομείς στους οποίους μπορείς να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Καρκίνε, ανακτάς σιγά σιγά τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Μπορείς και λες δυνατά τις αλήθειες σου και διεκδικείς περισσότερα και συχνότερα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ θετική όψη για την αισθηματική σου ζωή. Η πρώτη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και ο δεύτερος στον οίκο της συντροφικότητας! Οι τελευταίες μέρες έχουν αποδειχτεί σημαντικές για τη ζωή σου από δω και πέρα. Δες τις αλλαγές που έχουν επέλθει ως ευκαιρία για μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Λέων

Λέοντα, η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την εργασία. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει πολύ θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Αν δεν είσαι έτοιμος για μεγάλα βήματα και μεγάλες αλλαγές, τότε απλώς μην τα κάνεις. Είναι δύσκολο να μην υποκύψεις στην πίεση των γύρω, αλλά θα πρέπει περιστασιακά να γίνεσαι λίγο περισσότερο διεκδικητικός. Είσαι έτοιμος για μεγαλύτερα πράγματα, ειδικά σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου.

Παρθένος

Παρθένε, καιρός να εξερευνήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, να κάνεις αυτό το πράγμα για το οποίο δεν βρίσκεις ποτέ χρόνο. Σκέψου πώς θα ήταν η ζωή σου αν επικεντρωνόσουν λίγο παραπάνω στα σχέδια και τους στόχους σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ θετική όψη, που αφορά την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο των γνωριμιών και της επικοινωνίας και ο Πλούτωνας στον οίκο του έρωτα.

Ζυγός

Ζυγέ, δεν μπορείς πια να κρύβεις κομμάτια του εαυτού σου για να γίνεσαι αρεστός στους γύρω σου. Πρέπει να αγκαλιάσεις την ταυτότητά σου και τότε θα μπορέσουν και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εσένα να δουν όλες τις υπέροχες πτυχές σου. Θες όλα να είναι προγραμματισμένα στην εντέλεια, αλλά η ζωή θέλει και λίγο αυθορμητισμό. Άσε, λοιπόν, λίγο περισσότερο χώρο για το αναπάντεχο στην καθημερινότητά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα στις 13 Δεκεμβρίου, και αυτό είναι θετικό για όλους τους τομείς! Η εβδομάδα μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικές εξελίξεις. Αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τα πράγματα. Μπορείς να διακρίνεις πια ποιες καταστάσεις είναι υπέρ σου και ποιες κατά. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για το μέλλον.

Τοξότης

Τοξότη, μπορεί αυτή η χρονιά να ήταν περίεργη και χαώδης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις μια επισκόπηση για να δεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να αλλάξει. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα. Όταν είμαστε σε μια σχέση, υπάρχουν φορές που καλούμαστε να κάνουμε και δύσκολες συζητήσεις. Μία από αυτές που πρέπει να κάνεις εσύ με το άλλο σου μισό είναι και η συζήτηση περί τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, δεν είναι όλες οι καταστάσεις επείγουσες. Δεν χρειάζεται να τρέχεις πάντα. Κάποιες στιγμές μπορείς απλά να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Η Αφροδίτη σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, και αυτό είναι σημαντικό για όλους τους τομείς, αλλά κυρίως για τα αισθηματικά σου, τις φιλικές σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή. Όλοι αυτοί οι τομείς μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι έντονα συναισθηματική, αλλά μπορεί να σε ωθεί με κάποιον τρόπο στις απολαύσεις. Η επιλογή είναι φυσικά δική σου. Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι απλώς η απόλαυση, τότε μπορείς να αφεθείς σε αυτήν, ξέροντας ότι η διάρκειά της δεν μπορεί να είναι μεγάλη. Όλοι εκτιμούν τις μικρές ρομαντικές κινήσεις. Αν, λοιπόν, έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, καλό θα ήταν να αρχίσεις να του δείχνεις πόση σημασία έχει για εσένα. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα σχηματίσουν μια πολύ θετική όψη στις 13/12 που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ θετικές σε αυτόν τον τομέα!

Ιχθύες

Ιχθύ, η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 13 Δεκεμβρίου είναι πολύ θετική και αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις σπουδές, τις εκδόσεις και τους στόχους σου. Είναι πολύ σημαντικό και το ότι αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι πάνω σε μερικά πράγματα αυτές τις μέρες. Αν έχεις μάθει να έχεις αποκλειστικά εσύ τον έλεγχο στη ζωή και στα συναισθήματά σου, ίσως τώρα αποφασίσεις να επιτρέψεις περισσότερα στον εαυτό σου. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά η διαίσθησή σου σου λέει ότι αξίζει να επιμείνεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: zwdiasimera.gr