Τελικά έχει σημασία τι ζώδιο είναι ένας σκύλος;

Οι αστρολόγοι εδώ και χρόνια υποστηρίζουν ότι και οι μικροί μας φίλοι έχουν χαρακτηριστικά τα οποία καθορίζονται από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν 

Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι, σίγουρα κατά καιρούς έχεις διαβάσει ποια είναι τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιό σου. Ίσως βρήκες κοινά στοιχεία και ίσως ταυτίστηκες με κάποιες από τις προβλέψεις.

Οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι οι τετράποδοι φίλοι μας επηρεάζονται από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Ποιες είναι οι παραξενιές, οι ιδιαιτερότητες και τα ταλέντα του μικρού σου φίλου ανάλογα με την ημερομηνία που γεννήθηκε;

Κριός

Τα σκυλιά Κριοί είναι λίγο ανυπάκουα, αλλά μην το πάρεις προσωπικά. Θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής και τα θέλουν όλα δικά τους. Όπως και οι άνθρωποι, τα σκυλιά Κριοί είναι ισχυροί ηγέτες που δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν, αλλά την ίδια στιγμή είναι και αγαπησιάρικα.

Ταύρος

Είναι πλάσματα που αγαπούν την άνεση και το πιο πιθανό είναι ένας σκύλος Ταύρος να είναι ευτυχισμένος όταν χαλαρώνει στο πιο άνετο σημείο του σπιτιού. Και ενώ τα κατοικίδια Ταύροι μπορεί να είναι πεισματάρικα, είναι την ίδια στιγμή πολύ προστατευτικά και επιθυμούν την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς τους. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη αν ο σκύλος σου εκτελεί χρέη σωματοφύλακα.

Δίδυμοι

Τα σκυλιά Δίδυμοι, όπως και οι άνθρωποι, είναι περίεργα για τα πάντα γύρω τους, έχουν απεριόριστη ενέργεια και προσελκύουν εύκολα τους ξένους. Επιδιώκουν να έχουν την προσοχή και πολλές φορές μπορεί να το κάνουν σε σημείο που θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

Καρκίνος

Εξαιρετικά ευαίσθητα, θέλουν απλώς να αγαπηθούν και δεν δέχονται εύκολα την κριτική. Οπότε η πειθαρχία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Φρόντισε να δώσεις στον σκύλο σου στοργή και να τον ενισχύεις συχνά για να εξασφαλίσεις την καλή του διάθεση. Μην ξεχνάς πως οι σκύλοι καρκίνοι θα κάνουν τα πάντα για να γίνει το δικό τους. Θα τους λέγαμε και κατά κάποιο τρόπο χειριστικούς!

Λέων

Οι περισσότεροι σκύλοι είναι ανεπίσημα οι βασιλιάδες του σπιτιού, πόσο μάλλον ένας σκυλος Λέων. Αγαπά το χάιδεμα και θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στο επίκεντρο. Επίσης, είναι ατρόμητος και πιστός στον κηδεμόνα του.

Διαβάστε την συνέχεια στο pet2u.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM