Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο Άρης στον Ταύρο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει o Άρης στον Ταύρο; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου φέρνοντας αναστάτωση στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων. Οι εν λόγω αλλαγές αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά μας. Ας δούμε λοιπόν τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια ο Άρης στον άξονα του Ταύρου.

Κριός

Κριέ, παρόλο που δουλεύεις πολλές ώρες, μπορείς ακόμα και βρίσκεις χρόνο και ενέργεια για τους δικούς σου ανθρώπους. Οι στιγμές με την οικογένειά σου λειτουργούν σαν ξεκούραση για σένα πλέον και τις αποζητάς συνεχώς. Αισθάνεσαι πιο δημιουργικός από ποτέ, αλλά κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου σε αναγκάζουν να μείνεις προσηλωμένος στην λογική. Ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται πλέον στον δεύτερο οίκο σου και από εκεί θα σε κάνει διεκδικητικό στον οικονομικό τομέα.

Ταύρος

Ταύρε, ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φέρει ενθουσιασμό, ενέργεια και διεκδικητικότητα. Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τους στόχους σου. Αισθάνεσαι πως δεν έχεις πια κίνητρα για να συνεχίσεις να αναζητάς την τελειότητα. Μήπως όμως, πρέπει να δεις τις κάνεις κι εσύ λάθος τον τελευταίο καιρό και δεν έχεις την ίδια διάθεση με πριν; Όταν μοιράζεσαι τα οικονομικά σου με ένα άλλο άτομο, είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες φορές να προκληθούν εντάσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε, ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και θα φέρει στην επιφάνεια κάποια θέματα που χρειάζεται να επεξεργαστείς. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος. Μην αγχώνεσαι υπερβολικά όταν τα πράγματα δεν πάνε έτσι ακριβώς όπως τα θες με την πρώτη προσπάθεια. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει αργά ή γρήγορα.

Καρκίνος

Καρκίνε, δεν είναι ανάγκη να είσαι πάντα εσύ υπεύθυνος-η για όλα. Κάποιες φορές είναι καλό να αφήνεις και τους άλλους να αναλαμβάνουν ευθύνες. Ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και ενώ θα σε φέρει κοντά σε νέους ανθρώπους, γενικά θα πρέπει να προσέχεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου. Αν αναλάβεις κάποιο πρότζεκτ στη δουλειά, προσπάθησε να δώσεις μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Λέων

Λέων, βρες αυτό που θες πιο πολύ αυτό τον καιρό και άρχισε να το διεκδικείς. Έχουν τεράστια σημασία οι επιθυμίες σου και όλα όσα χρειάζεσαι. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία ίσως εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να χαλάσει ότι έχεις χτίσει μέχρι σήμερα. Ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά αυτήν την περίοδο.

Παρθένος

Παρθένε, ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον Ταύρο και πιο συγκεκριμένα στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους σου και θα σε βοηθήσει να φτάσεις κοντά σε κάποιους από αυτούς. Ο οίκος αυτός αφορά και τα ταξίδια, τον τρόπο που σκέφτεσαι και τις σχέσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό. Κάποια θέματα αίσθησης συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στην επιφάνεια και θα ήταν ενδιαφέρον να τα διερευνήσεις. Αν δεν μπορείς μόνος σου ζήτα βοήθεια από κάποιο άτομο εμπιστοσύνης.

Ζυγός

Ζυγέ, προσπάθησε να μην αναλώνεσαι με πολλά ταυτόχρονα αλλά να είσαι πιο συγκεκριμένος στους στόχους σου είτε αυτοί είναι απλοί είτε σύνθετοι. Καλό θα ήταν να μην δημιουργείς μεγάλες προσδοκίες, για να μην χρειαστεί να απογοητεύσεις κανέναν. Ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο που τελευταία εντυπωσιάζεις ιδιαίτερα και τα θύματά σου είναι πολλά. Ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και φέρνει και παρόρμηση και ενθουσιασμό στα έξοδα και αυτό θέλει λίγη προσοχή.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αναμνήσεις, εκκρεμότητες από το παρελθόν – πρακτικές ή συναισθηματικές, τακτοποίηση κάποιων σκέψεων, συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο. Φαίνεται σαν μια ευκαιρία να «ετοιμάσεις» κάτι. Ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή και θα σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό και ενθουσιώδη. Ίσως δημιουργηθεί και μια νέα σχέση αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Τοξότη, σιγά-σιγά ανακτάς και πάλι την χαμένη σου αισιοδοξία. Αυτό θα σου δώσει ενέργεια να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά και να διεκδικήσεις περισσότερα στις σχέσεις σου, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Μια σχέση που έμοιαζε εφήμερη, ίσως αρχίσει να αποκτά πιο σταθερές βάσεις. Αυτό πιθανότατα να σε αγχώσει σε πρώτη φάση, αλλά στο χέρι σου είναι να το διαχειριστείς με ωριμότητα. Ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και τις καθημερινές υποχρεώσεις και σίγουρα θα πρέπει να είσαι οργανωμένος.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τις τελευταίες μέρες η κούραση μοιάζει να είναι μεγαλύτερη. Αυτό είναι φυσιολογικό για την εποχή, αλλά δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα για να μπορέσεις να συνεχίσεις το ίδιο δυναμικά. Ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και εκτός από ενέργεια και ενθουσιασμό θα φέρει και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα που αφορά το σπίτι, αλλά χρειάζεται και προσοχή στις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Έχεις αρχίσει και μοιράζεσαι πιο εύκολα τα όσα σε απασχολούν. Αυτό σε φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους κοντινούς σου ανθρώπους και σε βοηθά να χτίζεις νέες σχέσεις με μεγαλύτερη ουσία.

Ιχθύς

Ιχθύ, οι αλλαγές αφορούν τόσο σε εσωτερικές διεργασίες, στη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση, τη μυστικότητα και τη δημιουργική μοναχικότητα, όσο και σε αυτά που βρίσκονται κάπου βαθιά μέσα σου και μπορεί να αναδύονται περιστασιακά. Ο Άρης από τις 6/1 θα βρίσκεται στον Ταύρο και πιο συγκεκριμένα στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Ξεκινάει μια περισσότερο κοινωνική περίοδος, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή η επικοινωνία μπορεί να γίνεται


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: zwdiasimera.gr