Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 19/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή 19/2;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τη Σελήνη που παραμένει στον Ταύρο την Παρασκευή 19/2;

Κριός

Γίνεσαι αδιάλλακτος/η στα επαγγελματικά σου, γεγονός που δημιουργεί προστριβές. Προσπάθησε να δεις και την οπτική των άλλων, για να μην απομακρύνεις κοντινά σου άτομα λόγω του δύστροπου χαρακτήρα σου αυτές τις μέρες.

Ταύρος

Έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου λόγω των αλλεπάλληλων υποχρεώσεων και ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι γι' αυτό. Πράξε με βάση τη λογική, όπως κάνεις πάντα, και άσε για λίγο τους συναισθηματισμούς στην άκρη, για να μην πάρεις αποφάσεις που θα αποδειχτούν λανθασμένες.

Δίδυμοι

Έρχεσαι σε σύγκρουση με τον ίδιο σου τον εαυτό, καθώς υπεραναλύεις κάποιες καταστάσεις. Αυτή η τακτική σού δημιουργεί ένταση και άγχος, γεγονός που βγαίνει και στους γύρω σου. Θα γίνεις αρκετά εκρηκτικός/ή, κάτι που θα σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου.

Καρκίνος

Νιώθεις αρκετά υποτονικός/ή και αφήνεις για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να μην αναβάλεις πολλά πράγματα, γιατί μετά θα τα βρεις μπροστά σου. Η μέρα θα είναι ευχάριστη και θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Λέων

Κάποια πράγματα καθυστερούν και δεν γίνονται όπως θα ήθελες, γεγονός που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί αλλιώς δεν θα βρεις λύση. Προπάντων, μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή να κάνεις μια αναδιοργάνωση στις προτεραιότητές σου και να δεις τι πραγματικά θέλεις από εδώ και πέρα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου για υποθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν και προσπάθησε να δεις το μέλλον με αισιοδοξία.

Ζυγός

Αναλώνεσαι αρκετά στο παρελθόν σου και δεν δίνεις σημασία στο παρόν. Το παρελθόν ωστόσο είναι παρελθόν και αυτό θα πρέπει να το καταλάβεις. Οι λύσεις στα προβλήματά σου μπορούν να έρθουν από κάποιες πρόσφατες κοινωνικές επαφές.

Σκορπιός

Θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα. Ο δυναμισμός σου βρίσκεται στα ύψη, και αυτό είναι εμφανές στον περίγυρό σου. Ξεκίνα να θέτεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Τοξότης

Με ψυχραιμία και προγραμματισμό θα μπορέσεις να λύσεις ό,τι σε απασχολεί. Αν έχουν προκύψει προβλήματα στη σχέση σου, θα μπορέσεις να τα λύσεις με υπομονή και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε εκκρεμείς υποθέσεις. Έρχονται καινούρια πράγματα στη ζωή σου και θα πρέπει να κάνεις χώρο για να τα υποδεχτείς. Καινούριες φιλίες θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε γεμίσουν με χαρά.

Υδροχόος

Κόβεις από το περιβάλλον σου ανθρώπους που πιστεύεις πως δεν σε πάνε μπροστά και δεν σε εξελίσσουν. Πρέπει να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα αχρείαστα.

Ιχθύες

Βάζεις σε μια τάξη τη ζωή σου και όσα σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Ασχολείσαι ενεργά με την οικογένειά σου και προσπαθείς να περάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM