Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 11/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη 11/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Πέμπτη 11/3;

Κριός

Κριέ μου, οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι για το καλό σου και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς όπως πρέπει, ώστε να δεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Αντιλαμβάνομαι πως τελευταία νιώθεις ιδιαίτερα κουρασμένος/η, ωστόσο βρες χρόνο για να ξεκουραστείς, προκειμένου να μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις καταστάσεις.

Ταύρος

Ταυράκι μου, η μέρα σήμερα είναι αρκετά ήρεμη και καλό θα ήταν να περάσεις ευχάριστα με άτομα που σε κάνουν να χαμογελάς. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να επανεξετάσεις καταστάσεις της καθημερινότητάς σου και να αναθεωρήσεις για πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε εμπιστοσύνη στα σωστά άτομα και να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/ή για να μην εκτεθείς.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, χρειάζονται δραστικές αποφάσεις, ώστε να καταφέρεις να ξεπεράσεις τα απρόοπτα και τις καθυστερήσεις που σου επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου μεν, δίχως βιασύνη δε.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η μέρα θα σε βρει κάπως μπερδεμένο/η, γι' αυτό καλό θα ήταν να μην εξωτερικεύσεις τις απόψεις σου και να παραμείνεις ουδέτερος/η. Άφησε τις καταστάσεις να πάρουν τον δικό τους δρόμο δίχως να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητά σου θα είναι τα «όπλα» σου για να μπορέσεις να διαχειριστείς όλα τα απρόοπτα. Ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, και αυτό θα σου δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Ζυγός

Ζυγέ μου, σήμερα θα σου παρουσιαστούν ορισμένα εμπόδια, τα οποία και θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με περίσσια ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Προσπάθησε όσα σου παρουσιαστούν να μη σε επηρεάσουν και συγκράτησε τον θυμό σου, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Σκορπιός

Φίλτατε Σκορπιέ, η μέρα σού προσφέρει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα και να βγάλεις εκ νέου συμπεράσματα για πρόσωπα ή/και καταστάσεις. Φρόντισε να μην αναβάλεις άλλο κάποιες αποφάσεις, καθώς ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εναντίον σου.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αυτή η Πέμπτη φέρνει στο επίκεντρο την ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα, οπότε πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή και συγκεντρωμένος/η. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από ανούσια πράγματα και εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές για σένα πλανητικές όψεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν και βάλε σε τάξη όλες τις υποχρεώσεις σου για να μην «πελαγώσεις» στο τέλος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και μην ξεχνάς πως η υπερκόπωση καραδοκεί.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να επιλύσεις ορισμένα θέματα που αφορούν την οικογένειά σου, γι' αυτό πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει. Οι πλανήτες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί μαζί σου, και αυτό δεν πρέπει να πάει χαμένο.

Ιχθύες

Φίλτατο Ψαράκι, με «όπλο» σου τον καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις να υλοποιήσεις όλα τα μελλοντικά σου σχέδια, γι' αυτό σταμάτα να «πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό» και δείξει τη δέουσα αποφασιστικότητα. Και μην ξεχνάς πως μόνο έτσι θα μπορέσεις να περιορίσεις το άγχος σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM