Αυτά τα τρία ζώδια δεν θα σε εγκαταλείψουν ποτέ

Ζώδια: Οι καλύτεροι σου φίλοι και η οικογένειά σου μπορεί να είναι οι πιο πιστοί άνθρωποι της ζωής σου. Aυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις την ίδια αφοσίωση κι από έναν σύντροφο. Ειδικά αν ανήκει σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Θα σε κάνει να νιώσεις ότι δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ γιατί οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ξέρουν να αγαπούν. Ακόμα κι αν κρατήσει η σχέση σας, δεν θα ισχύει το ίδιο για την αγάπη τους.

Δείτε ποια είναι τα τρία αυτά ζώδια:

Αιγόκερως

Η ξεροκεφαλιά τους μπορεί να τους κάνει να φαίνονται ψυχροί και απόμακροι. Ωστόσο στο βάθος τους είναι ευαίσθητοι. Το ζώδιο έχει ως σύμβολο τον τράγο και όπως και αυτό, οι Αιγόκεροι χρησιμοποιούν τα κέρατά τους για να υπερασπιστούν τους αγαπημένους τους μέχρι τελικής πτώσης. Τους στηρίζουν σε κάθε αμήχανη κοινωνική κατάσταση ή τους προστατεύουν από τη βροχή λέγοντάς τους να πάρουν ομπρέλα. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώσεις ότι είστε οι δύο σας ενάντια στον κόσμο και δεν θα χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Επίσης, αν χωρίσετε και λήξει μεταξύ σας καλά και χρειαστείς κάπου να μείνεις ένα σαββατοκύριακο ή κάποιον να τσεκάρει μια επιστολή που έχεις να στείλεις, μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Η αγάπη τους είναι παντοτινή.

Ιχθύς

“Αγάπα βαθιά ή πήγαινε σπίτι”, θα μπορούσε να είναι το motto τους. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου παθιάζονται με όλα όσα αγαπούν και ειδικά με τους συντρόφους τους. Χρησιμοποιούν τις ευαίσθητες καρδιές τους κάνοντας χώρο για τα συναισθήματα των αγαπημένων τους και πάντα τους επιβεβαιώνουν. Ακόμα κι αν χωρίσεις, θα συνεχίσεις να λαμβάνεις ευχές για τα γενέθλιά σου και θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται ειλικρινά για τα νέα σου κάθε φορά που θα πέφτεις πάνω του τυχαία. Αγαπώντας έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου θα έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα ακούει πάντα τις ανησυχίες σου, θα σου δείχνει ανιδιοτελή αγάπη και θα σε βοηθάει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δίδυμος

Παρά τη φήμη που τους ακολουθεί ότι είναι άστατοι και ότι φλερτάρουν συνεχώς, θα τα δώσουν όλα στον άνθρωπο με τον οποίο βλέπουν κοινό μέλλον. Θα αφιερώσουν χρόνο να ακούσουν τα θέλω του συντρόφου τους και θα κάνουν το καλύτερο για να ικανοποιήσουν ακόμα και τα καπρίτσια του. Ακόμα κι αν αυτό είναι διακοπές στη Χαβάη ή εισιτήρια πρώτης θέσης σε μία μεγάλη συναυλία. Ως λάτρεις της τέχνης και της μάθησης, θα σε συνοδεύουν σε κάθε έκθεση, ταινία, συναυλία και εκδήλωση σε ενδιαφέρει. Αν βγαίνεις με έναν Δίδυμο θα έχεις έναν “συνένοχο” στο πλευρό σου. Μετά το χωρισμό θα έχεις πάντα καλή σχέση μαζί του και θα μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο αν θέλεις να μιλήσεις για την αγαπημένη σου σειρά ή να διαφωνήσεις για το ποιο είναι το τραγούδι της δεκαετίας. Είναι πραγματικοί φίλοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM