Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η όψη του Ήλιου με τον Άρη;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16 Αυγούστου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, μην πιέζεις το σώμα σου περισσότερο απ’ όσο αντέχει. Οι στιγμές ξεκούρασης είναι σημαντικές για να μπορέσεις να γεμίσεις μπαταρίες και να έχεις ενέργεια να πετύχεις τους στόχους σου. Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16/8 είναι μια πολύ θετική ένδειξη για την αισθηματική σου ζωή. Αξιοποίησέ την! Ένα νέο πρότζεκτ στη δουλειά ίσως αρχίζει και σε αγχώνει. Δεν είναι ανάγκη να το επωμισθείς όλο εσύ όμως. Ζήτα βοήθεια από τους συναδέλφους σου, όπου πιστεύεις ότι τη χρειάζεσαι.

Ταύρος

Ταύρε, ο Ήλιος σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Άρη που αφορά το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές σε πολλούς τομείς. Αναζητάς μια αλλαγή στη ζωή σου, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνεις. Γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι όμως, για να σε συμβουλεύσουν και να σου σταθούν. Έχεις πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και αυτό σου στερεί χρόνο από την οικογένεια και τους φίλους σου. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή.

Δίδυμος

Δίδυμε, πολλές φορές, τείνεις να υπεραναλύεις τα πράγματα, με αποτέλεσμα αυτά να χάνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις και να μην μπορείς να δεις καθαρά ποιες είναι κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Η όψη του Ήλιου με τον Λέοντα στις 16 είναι πολύ θετική και αφορά την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις, μπορείς να βγεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανταλλάξεις ιδέες. Εννοείται ότι σε περιτριγυρίζει και μια ενδιαφέρουσα ρομαντική γνωριμία με αυτήν την όψη.

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις φορτώσεις το πρόγραμμά σου με άπειρες υποχρεώσεις, απέναντι στις οποίες δεν προλαβαίνεις να είσαι συνεπής. Προσπάθησε να οργανωθείς και να δεις αν τελικά κάποια πράγματα, πρέπει απλά να μην τα κάνεις προς το παρόν. Σιγά-σιγά, η ζωή σου μπαίνει σε μια σειρά. Μπορεί τα πράγματα να μην μοιάζουν ακόμα ιδανικά, αλλά φαίνεται πως βρίσκεις και πάλι τα πατήματά και βγαίνεις από την ομίχλη των τελευταίων ημερών. Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16/8 είναι πολύ αρμονική και πολύ θετική και για τα επαγγελματικά και για τα οικονομικά σου.

Λέων

Λέων, η πολύ αρμονική όψη του Ήλιου με τον Άρη είναι μια ένδειξη αισιοδοξίας και ότι πλησιάζεις κοντά σε κάποιους στόχους σου. Ίσως προετοιμάζεται και ένα ταξίδι, αφού ο Άρης βρίσκεται και στο σχετικό σημείο. Ο Αύγουστος μέχρι στιγμής σου έχει δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα. Έχεις αναλάβει πιο πολλές ευθύνες απ’ όσες μπορείς να διαχειριστείς αυτή τη στιγμή. Καλό θα ήταν να πεις και μερικά όχι.

Παρθένος

Παρθένε, μην αφήσεις τυχόν στραβοπατήματα να σε πάνε πίσω. Προσπάθησε να μην τους δώσεις μεγαλύτερη αξία απ’ όσο πρέπει και στο τέλος της εβδομάδας θα βγεις εσύ ο νικητής. Ο προσωπικός σου χρόνος και οι στιγμές με τον εαυτό σου, είναι μεγάλης σημασίας για εσένα. Δεν πειράζει αν πεις και μερικά όχι, οι δικοί σου άνθρωποι θα καταλάβουν και θα δείξουν κατανόηση.

Ζυγός

Ζυγέ, αναζητάς αυτό που θα δώσει και πάλι νόημα στις μέρες σου. Η ρουτίνα αρχίζει να σε κουράζει και περιμένεις να σου συμβεί κάτι συγκλονιστικό που θα σε βγάλει από αυτήν. Τα συγκλονιστικά όμως, δεν συμβαίνουν από μόνα τους. Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ αρμονική όψη που μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και ίσως μια νέα αισθηματική σχέση.

Σκορπιός

Σκορπιέ, παρά τις όποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο αυτή τη βδομάδα μπορεί να έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται ή να ξανασυζητηθούν κάποιες παλαιότερες συμφωνίες – προς όφελός σου. Οι σχέσεις βελτιώνονται και φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση για μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση από όλες τις πλευρές, ακόμη και στις σχέσεις που αντιμετώπιζαν κάποιες δυσκολίες τελευταία.

Τοξότης

Τοξότη, ίσως δεις κάποια πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό να είναι ευχάριστο για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα. Η όψη του Ήλιου με τον Άρη είναι πολύ θετική και αφορά τον έρωτα, την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής γενικότερα. Είναι μια πολύ αρμονική όψη μεταξύ δύο εκπληκτικών ουράνιων σωμάτων που συμβολίζουν την τύχη και την ενέργεια.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αυτή η περίοδος της ζωής σου προσφέρεται για να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις, να εξετάσεις θέματα του παρελθόντος ή για να επιστρέψουν πρόσωπα και συνεργασίες. Πολλοί τομείς της ζωής σου ευνοούνται αυτήν την περίοδο, όπως είναι τα ταξίδια, οι συναλλαγές με το εξωτερικό, οι ανοιχτοί ορίζοντες, η ανοιχτή σκέψη, αλλά και οι βαθύτερες επιθυμίες σου που ξαφνικά έρχονται στην επιφάνεια για να τις επεξεργαστείς.

Υδροχόος

Υδροχόε, γενικότερα φαίνεται ότι διευρύνονται οι ορίζοντές σου και σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν και νέοι άνθρωποι και συνεργάτες που ίσως γνωρίζεις, αλλά και νέα μέρη που επισκέπτεσαι και κάποιες εμπειρίες. Τα αισθηματικά σου μπορούν να έχουν μια πολύ θετική εξέλιξη με την όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16/8 που είναι πολύ αρμονική. Ευνοούνται όμως και οι νέες γνωριμίες και οι συνεργασίες με αυτήν την όψη.

Ιχθύς

Ιχθύ, οι σχέσεις αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, είτε είναι συναισθηματικές, είτε είναι συνεργασίες και φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να προκύψουν νέες ή να επαναπροσδιοριστούν ήδη υπάρχουσες. Όσο καλύτερα οργανώνεις την καθημερινότητά σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις, γενικά, καθώς και ότι όταν δίνεσαι με πάθος σε κάτι νέο, αυτό από μόνο του είναι το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM