Marios: Φαγητό στο καλύτερο εστιατόριο της Πάρου

marios

Ο λόγος για το εστιατόριο Marios, ενός εκ των καλύτερων ψαροφαγικών εστιατορίων στη Νάουσα της Πάρου, δημιούργημα του Μάριου Τσαχπίνη.

Το εστιατόριο Marios πρωταγωνιστεί στη γευστική σκηνή του νησιού και φημίζεται για τις μοναδικές του γεύσεις αλλά και την περιποίηση προς τους πελάτες. Πόλος έλξης για δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ τα καλοκαίρια και όχι μόνο, μην σας προκαλέσει εντύπωση αν βρεθείτε να τρώτε δίπλα στη Μόνικα Μπελούτσι η οποία δηλώνει φαν του συγκεκριμένου εστιατορίου.

Ο Μάριος Τσαχπίνης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μαγαζί κοσμοπολίτικο με την αύρα του οικογενειακού. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Με τα εντυπωσιακά γκουρμέ πιάτα του που βασίζονται στην φρεσκάδα και την εντοπιότητα των προϊόντων καθώς η οικογενειακή φάρμα τροφοδοτεί την κουζίνα καθημερινά με όλα τα απαραίτητα καλούδια, ενώ τα θαλασσινά έρχονται από τις τράτες που ξανοίγονται στο Αιγαίο κάθε ξημέρωμα.

Βασική φιλοσοφία του Μάριου είναι να προσφέρει στους πελάτες του αυτό που ο ίδιος έμαθε να τρώει στο σπίτι του. Και το έχει επιτύχει αφού αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο μενού θα δει να φιγουράρουν τα ντόπια προϊόντα, απλά. καθημερινά προϊόντα που βρίσκεις σε κάθε σπίτι, μαγειρεμένα «διαφορετικά» με τη φροντίδα του σεφ Γιάννη Μαρκούλη.

Εκτός από τα φημισμένα θαλασσινά του, ο Μάριος προσφέρει στους πελάτες του και κρέας δικής του παραγωγής και αυτό, το οποίο μπορούν να συνοδέψουν με εκλεκτά κρασιά. Και όλα αυτα στις καλύτερες τιμές αφού ο ίδιος ο Μάριος Τσαχπίνης όπως έχει δηλώσει θέλει να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές, για όλους.

Στόχος είναι η προβολή των προϊόντων του νησιού του, να μπορεί ο κάθε επισκέπτης του νησιού να απολαύσει τα παριανά προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Και το έχει καταφέρει με τεράστια επιτυχία. Ραντεβού στον Μάριο λοιπόν, για σπιτικά εδέσματα μαγειρεμένα... αλλιώς!

newpost.gr/

 

φαγητό
φαγητό
φαγητό
φαγητό