Snob Athens - Μια αξέχαστη εμπειρία

snob

Tο Snob Athens συνδυάζει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για μια αξέχαστη εμπειρία.

Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 1850, γεμάτο ιστορία, που παλαιότερα λειτουργούσε ως ένα από τα πρώτα τυπογραφεία της χώρας.

Η ανακαίνιση από τον designer Στράτο Χιωτέλη έγινε με απόλυτο σεβασμό στην αρχική του αρχιτεκτονική, δημιουργώντας πολυτελή δωμάτια και ένα κομψό Espresso Gastro Bar.

Ο εσωτερικός του χώρος διακοσμήθηκε με όμορφα χρώματα και φλοράλ μοτίβα, ενώ κρύβει μια εκπληκτική, πράσινη αυλή με την γυάλινη ανοιγόμενη οροφή να δεσπόζει.

Η μοντέρνα και κομψή αισθητική του κατακτά το βλέμμα. Από νωρίς το πρωί για καφέ και brunch, προσφέρει απολαυστικό lunch το μεσημέρι, και το βράδυ μεταμορφώνεται σε έναν προορισμό για μοναδικά cocktail και δείπνο.

Kάθε πιάτο αναδεικνύει τις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά υλικά αποτυπώνοντας την πείρα και την αγάπη των σεφ (Executive Chef Κώστας Άκουρος, Head Chef Αρίστος Γιάννης) για την τέχνη της μαγειρικής. Σε κάθε μπουκιά, θα ανακαλύψετε την πλούσια γευστική κληρονομιά μας και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και τη γαστρονομική αρτιότητα.

Το Snob Athens είναι μια δημοφιλής επιλογή στο κέντρο της Αθήνας που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε για μια αξέχαστη εμπειρία.


Σας υποδέχεται καθημερινά από τις 8 το πρωί.
Αγίας Ειρήνης 17, Αθήνα - Τ. 210 3242603.

 

snob
snob
snob
σνοβ
Snob
snob
snob
snob
snob
snob
σνοβ
Snob
snob
snob