Σάμος: Σύλληψη 17χρονων αλλοδαπών για κλοπή!

 

Σάμος: Σύλληψη 17χρονων αλλοδαπών για κλοπή!

Χθες 26/12/19 μετά από άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου , συνελήφθησαν στο Βαθύ της Σάμου δύο 17χρονοι αλλοδαποί. Οι νεαροί κατηγορούνται για κλοπή.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες, οι νεαροί αλλοδαποί μαζί με τρεις άλλους συνεργούς των οποίων τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, προσπάθησαν και εν τέλη αφαίρεσαν ξυλεία από εργοτάξιο της περιοχής χρησιμοποιώντας λοστούς.

Οι αρχές μετά από έρευνες εντόπισαν και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία καθώς και το λοστό που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες.

Σε προανάκριση έχει προχωρήσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Δυστυχώς τα φαινόμενα κλοπών και αυθαιρεσίας στο ακριτικό νησί, γίνονται όλο και πιο έντονα, με τους πολίτες αλλά και τις αρχές να ζητούν την άμεση επέμβαση της κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου πριν λίγες μέρες ξέσπασε κατά των παράνομων μεταναστών -αλλοδαπών αλλά και κατά των Μ.Κ.Ο, με την στήριξη αρκετών πολιτών του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι πολίτες του νησιού δηλώνουν πλέον αγανακτισμένοι και έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χεριά τους.

Δυστυχώς εδώ και καιρό, οι πολίτες βλέπουν τις περιουσίες τους να λεηλατούνται καθώς δεν υπάρχει αρκετή αστυνόμευση στο νησί. Οι δρόμοι στο Βαθύ της Σάμου μόλις πέφτει η νύχτα ερημώνουν από τους ντόπιους καθώς φοβούνται για την ασφάλεια τη δίκη τους αλλά και των παιδιών τους.

Πηγή: Samos24.gr