Δολοφονία στα Καμίνια: Αυτός είναι ο άνδρας που συνελήφθη στον Έβρο

Στον Έβρο, έτοιμος να περάσει τα σύνορα, εντοπίστηκε από τις Αρχές ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας στα Καμίνια, που ήταν το αποτέλεσμα αιματηρής συμπλοκής αλλοδαπών.

Ο βασικός ύποπτος της επίθεσης και δολοφονίας ενός Πακιστανού στα Καμίνια εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές στον Έβρο, λίγο πριν περάσει τα σύνορα και εξαφανιστεί.

Προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του ο άντρας

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο φερόμενος ως δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του. Κούρεψε τα μαλλιά του, αραίωσε το μούσι του και προσπάθησε να αλλοιώσει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.

Αυτός είναι ο άνδρας που συνέλαβαν στον Έβρο

 

Οι αρχές περιμένουν την επίσημη ταυτοποίηση

Οι Αστυνομικές αρχές αναμένουν την επίσημη ταυτοποίηση του άνδρα, που φέρεται ως δράστης της άγριας επίθεσης και δολοφονίας σε διαμέρισμα στα Καμίνια. Σκοπός τους να είναι 100% σίγουροι πως έχουν στα χέρια τους το σωστό άτομο. Μέσα στην ημέρα, πρόκειται να γίνει γνωστή η απάντηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, όπως αναφέρθηκε, βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών.

Να σημειωθεί πως ο άντρας αυτός έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, με την κατηγορία της λαθρεμπορίας τσιγάρων και ναρκωτικών. Ωστόσο, πάντοτε με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.

Έχουν συλληφθεί ακόμη έξι Πακιστανοί

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά έχει προχωρήσει σε έξι ακόμη συλλήψεις Πακιστανών. Οι συγκεκριμένοι φαίνεται πως εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία του 29χρονου ομοεθνή τους και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου, επίσης Πακιστανού. Αναζητείται ακόμη ένας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης και δολοφονίας

Την περασμένη Παρασκευή (20/11) σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στα Καμίνια, που είχε ως αποτέλεσμα τον βάναυσο θάνατο ενός και τον σοβαρό τραυματισμό ενός δεύτερου άντρα.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας, μια ομάδα 10 Πακιστανών εισέβαλε σε διαμέρισμα επί της οδού Αγίων Αναργύρων και επιτέθηκε στα τρία άλλα αλλοδαπά άτομα που διέμεναν στο σπίτι.

Αφού υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσά τους, ένας από τους δράστες μαχαίρωσε ένα από τα θύματα, το οποίο και έπεσε νεκρό σχεδόν αμέσως.

Επιπλέον, το δεύτερο θύμα που χτυπήθηκε από το μαχαίρι του δράστη της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό.

Έκτοτε, πραγματοποιούνται οργανωμένες αστυνομικές έρευνες προκειμένου να συλληφθούν όλοι οι δράστες της επίθεσης και δολοφονίας στα Καμίνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM