Εύβοια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που τραυματίστηκε βουτώντας για τον Σταυρό

Ο νεαρός άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα ανήμερα των Θεοφανίων (6/1) όταν και βούτηξε προκειμένου να βουτήξει τον Σταυρό, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ κρίσιμα παραμένουν για την εξέλιξη της υγείας του τα επόμενα 24ωρα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ο νεαρός ο οποίος τραυμάτισε τον αυχένα του ανήμερα των Θεοφανίων στον Αμάρυνθο Ευβοίας, όταν βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον Σταυρό.

Μάλιστα, τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την κατάσταση του 26χρονου Γιάννη από την Εύβοια. Να σημειωθεί πως αμέσως μετά τον τραυματισμό του, ο άνδρας διακομίσθηκε αμέσως στο ΚΑΤ.

Εκεί, έπειτα από εξειδικευμένες εξετάσεις στις οποίες και υποβλήθηκε ο άτυχος νεαρός, η ομάδα των γιατρών του νοσοκομείου –αποτελούμενη από νευρολόγους και νευροχειρουργού– διαπίστωσε σοβαρή κάκωση του αυχένα, η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, εισήλθε νερό στους πνεύμονες του 26χρονου καθώς έμεινε μπρούμυτα για αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα, γι’ αυτό και ήταν απαραίτητο να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την ατυχή πτώση του νεαρού άνδρα:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

 

πηγή: kedenews.gr