Κορονοϊός – Πάτρα: Άνδρας έπεσε στη θάλασσα επειδή βγήκε θετικός

Το μεσημέρι της Παρασκευής (5/2) στη Πάτρα ένας άντρας, μόλις έμαθε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, θέλησε να «κόψει» το νήμα της ζωής του πέφτοντας στη θάλασσα, αδυνατώντας πιθανόν να το διαχειριστεί

Ένας άνδρας έπεσε στη θάλασσα το μεσημέρι της Παρασκευής (5/2) – γύρω στις 14.00 η ώρα – σε παραλία της Πάτρας, προκαλώντας τη άμεση κινητοποίηση τόσο της αστυνομίας όσο και του λιμενικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος βρίσκεται εν ζωή, φέρεται να έπεσε στη θάλασσα θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του, γιατί όπως ισχυρίζεται, πάσχει από κορονοϊό.

Επίσης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thebest.gr πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 55 ετών, ενώ το Λιμενικό ενημέρωσε η Αστυνομία η οποία ενημερώθηκε από πολίτη.

Τον άνδρα ανέσυραν με τις αισθήσεις του από το νερό οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ζωντανό μεν, αλλά σε άσχημη κατάσταση δε. Επίσης, ο άνδρας φέρεται να είπε στους διασώστες του ΕΚΑΒ πως προέβη σ' αυτήν την πράξη πάνω στη απελπισία του και κάτω από την επήρεια πολύ δυνατών ηρεμιστικών χαπιών.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως για αρκετή ώρα, στην περιοχή – στην παραλία Προαστείου –  επικράτησε αναστάτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM