Αλγεινή εντύπωση με τη fake φωτογραφία Τσίπρα - Λιγνάδη

Το photoshop της ιστοσελίδας in.gr του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σε σημερινό άρθρο της η ιστοσελίδα in.gr και συγκεκριμένα ο αρθρογράφος, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, επέλεξε να χρησιμοποιήσει μία φωτογραφία του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με τον κατηγορούμενο για παιδεραστία, Δημήτρη Λιγνάδη. Όμως, η φωτογραφία αποτελεί προϊόν μοντάζ καθώς ο πρώην πρωθυπουργός δεν εναγκαλιζόταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά... με την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η ιστοσελίδα, σε μια προσπάθεια ν’ αναχαιτίσει τη σφοδρή κριτική που δέχεται η κυβέρνηση, επιχείρησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα προκειμένου να επηρεάσει την κοινή γνώμη εμφανίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον Δημήτρη Λιγνάδη, με τίτλο “Είσαι παιδεραστής Αλέξη;”.

Ο αρθρογράφος, στο τέλος, αναφέρει πως η φωτογραφία έχει επεξεργαστεί, όμως... το κακό έχει ήδη γίνει. Μάλιστα, επέλεξε τον συγκεκριμένο τίτλο και τη φωτογραφία-μοντάζ σε μια προσπάθεια του να δείξει ότι όσοι φωτογραφίζονταν με τον ηθοποιό δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στην προσωπική του ζωή....

Το δημοσίευμα του in.gr:

Η πραγματική φωτογραφία:

Τσιπρας Μπαζιανα

Για το δημοσίευμα προχώρησε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας για καλοθελητές της ενημέρωσης και λαθροχειρίες που υποδηλώνουν πανικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ν. Ηλιόπουλου:

Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν.

Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του...

Δημοσιεύτηκε από Νάσος Ηλιόπουλος στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM