Δημήτρης Λιγνάδης - Τρίτος μηνυτής: Είχε παιδική πορνογραφία και σαδομαζοχιστικά βοηθήματα σπίτι του

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Ύστερα από τον φάκελο με τις ερωτικές επιστολές που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, βρέθηκαν και τσάντες με ερωτικά βοηθήματα σαδομαζοχιστικού τύπου, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα είχαν εντοπιστεί και στην έρευνα της περασμένης Τετάρτης, ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατασχέθηκαν, καθώς προφανώς δεν θεωρήθηκε ότι αποτελούσαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία, παρότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο Λιγνάδης είναι σεξουαλικού περιεχομένου.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ήδη την οργή σε δικαστικούς κύκλους, καθώς θεωρείται αδιανόητο κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας όχι μόνο να μη βρεθεί το υπόγειο, αλλά και να μην κατασχεθούν τα συγκεκριμένα αντικείμενα από το διαμέρισμα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Είχε κρυμμένα αντικείμενα ακόμη και μέσα σε θερμοσίφωνες

Και δεν είναι μόνο αυτά. Η έρευνα στην ταράτσα της πολυκατοικίας εντόπισε νέα αντικείμενα που ανήκουν στον προφυλακισμένο ηθοποιό. Κάποια από τα προσωπικά αυτά αντικείμενα βρέθηκαν κρυμμένα ακόμη και μέσα σε θερμοσίφωνες στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Δευτέρα, ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ στο Ρεπορτάζ», Πέτρος Κουσουλός, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε πως οι Αρχές κινητοποιήθηκαν μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας για τις επιστολές. Μάλιστα, επανέλαβε ότι εστάλησαν ανώνυμα στην εφημερίδα την Παρασκευή, αφού προηγήθηκε επικοινωνία με κάποιον που γνώριζε ότι δεν ερευνήθηκε από τις Αρχές ο χώρος στο δεύτερο υπόγειο όπου υπήρχαν τα αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Πέτρος Κουσουλός τόνισε ότι, μόλις διαπίστωσε το αληθές της καταγγελίας από το περιεχόμενο του ανώνυμου φακέλου, ενημέρωσε τις Αρχές, αν και δεν όφειλε κάτι τέτοιο, καθώς η δημοσιογραφική έρευνα είναι ανεξάρτητη. Επισήμανε ότι ο συντάκτης του ανώνυμου φακέλου τού είπε ότι τρέμει μήπως εξαφανίσουν το υλικό.

Και τρίτη μήνυση – «Είχε παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του»

Η αναφορά, όμως, σχετικά με τη φερόμενη ύπαρξη πορνογραφικού υλικού, με πρωταγωνιστές ανηλίκους και μεσήλικο, σε υπολογιστή του σκηνοθέτη προκάλεσε συναγερμό στις Αρχές, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η έρευνα στο σπίτι του Δ. Λιγνάδη, στην οικία του αδελφού του Γιάννη καθώς και στο αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του ηθοποιού.

Η νέα μήνυση, που κατατέθηκε την 1η Μαρτίου σε βάρος του ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη από ενήλικο άνδρα ο οποίος καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στο σπίτι του ηθοποιού τον Νοέμβριο του 2018, προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό.

Πέραν των όποιων πραγματικά συγκλονιστικών περιγραφών καταγράφει ο μηνυτής στο δικόγραφό του, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ο ισχυρισμός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τού έδειξε στον φορητό υπολογιστή που είχε «πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικο πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση».

«Στο πάτωμα ήταν μια μεγάλη τσάντα – Έβγαλε από μέσα διάφορα ερωτικά βοηθήματα»

Ο μηνυτής ισχυρίζεται στη μήνυσή του ότι επισκέφθηκε εκ νέου τον Δημήτρη Λιγνάδη την επόμενη Τετάρτη.

«Μου άνοιξε την πόρτα ημίγυμνος, φορώντας μια πετσέτα μπάνιου γύρω από τους γοφούς του, με τη δικαιολογία ότι μόλις είχε βγει από το μπάνιο. Παρατήρησα ότι στην πλάτη του είχε εμφανείς ουλές και στη σχετική ερώτησή μου απάντησε ότι πριν από πολλά χρόνια είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας και τον είχαν μαχαιρώσει. Μου πρόσφερε ουίσκι μάρκας CARDU και αυτός έφτιαξε για τον εαυτό του ένα τζιν με τόνικ. Καπνίσαμε ξανά μαριχουάνα… Πάνω σε ένα χαμηλό τραπέζι κρυστάλλινο βρισκόταν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής (laptop), μάρκας Hewlett-Packard (HP), με μεγάλη οθόνη, χρώματος μπλε, με μαύρο πληκτρολόγιο».

Έβγαλε ένα βοήθημα από την τσάντα για ιδιαίτερα σκληρά σαδομαζοχιστικά «παιχνίδια»

«Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στον υπολογιστή, άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικο πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο, και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση. Ο μεσήλικος πρωταγωνιστής έφερε στη βάση των γεννητικών του οργάνων, γύρω από το πέος και κάτω από τους όρχεις, έναν μεταλλικό κρίκο. Στο πάτωμα, δίπλα στο τραπέζι, ήταν μια μεγάλη τσάντα.

Την άνοιξε και άρχισε να βγάζει από μέσα και να μου επιδεικνύει διάφορα ερωτικά βοηθήματα κάθε είδους και μεγέθους. Μετά άνοιξε και μια άλλη, μικρότερη τσάντα, που επίσης ανασήκωσε από το πάτωμα και ανοίγοντάς την μου επέδειξε μια συσκευή με καλώδια, εξηγώντας μου ότι είναι βοήθημα για ιδιαίτερα σκληρά σαδομαζοχιστικά "παιχνίδια".

Μου ανέφερε ότι υπάρχει ένας ιδιωτικός χώρος, που βρίσκεται στην περιοχή των Πατησίων, ονομάζεται "Αριάδνη", αν θυμάμαι καλά, ή κάτι παρόμοιο, που ενοικιάζεται με την ώρα και στον οποίο συναντώνται περιστασιακά άτομα με τέτοιου είδους σαδομαζοχιστικές πρακτικές. Όντας ο ίδιος ετεροφυλόφιλος ως προς τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αισθάνθηκα μεγάλη αποστροφή από όλα αυτά, κυρίως όμως και αμηχανία από το γεγονός ότι ένας τόσο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης εξέθετε ενώπιόν μου, έναν άγνωστό του, την ερωτική του ζωή και τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM