Αττική: Στέλνουν περισσότερους από 20 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελασσόνα

Μέσα σε 24 ώρες γέμισαν συνολικά 5 φορτηγά 

Σε μία δράση αλληλεγγύης προχώρησε η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) με στόχο την ενίσχυση των σεισμοπαθών της Λάρισας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της, Δημήτρη Μουλιάτου, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 20 τόνοι τροφίμων, ειδών υγιεινής και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας.

Με την κινητοποίηση, μέσα σε 24 ώρες γέμισαν συνολικά πέντε φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης. Τα οχήματα παραχώρησε η Περιφέρειας Αττικής, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Τα φορτηγά που μεταφέρουν τη βοήθεια στους σεισμοπαθείς ξεκίνησαν σήμερα πρωί της Κυριακής από την Αθήνα συνοδευόμενα από τον πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. Δημήτρη Μουλιάτο και το διευθυντή της διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Αττικής Χάρη Πασβαντίδη.

«Με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες, με τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταρρεύσει και εκατοντάδες συμπολίτες μας όλων των ηλικιών να αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο στοιχειώδεις ανάγκες τους, εμείς οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών αισθανόμαστε ως ιερό καθήκον μας να βρεθούμε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται, απλώνοντας τους το χέρι μας και δηλώνοντας απερίφραστα ότι και σε αυτή δύσκολη κατάσταση κανείς δεν είναι μόνος του» επισημαίνει ο Δημήτρης Μουλιάτος ευχαριστώντας παράλληλα την Περιφέρεια Αττικής στην προσπάθεια αυτή, στο πρόσωπο του Χάρη Πασβαντίδη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM