Μήνυμα στήριξης του Κουρτς στον Νετανιάχου

Κουρτς
facebook

Ευχαριστήριο μήνυμα ανέβασε ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος Σεμπάστιαν Κουρτς για τον μέχρι τώρα πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Στην καλή συνεργασία στον αγώνα κατά της πανδημίας του Covid-19 στέκεται ο κ. Κουρτς και επαινεί τις επιτυχίες του Ισραηλινού πρωθυπουργού με το πρόγραμμα εμβολιασμού.

«Ήσουν εκείνος που, στις αρχές του περασμένου έτους, πρώτος με προειδοποίησε για τον μαζικό κίνδυνο του κορονοϊού και με τον τρόπο αυτό η Αυστρία, μέσω σκληρών μέτρων που ελήφθησαν νωρίς, πέρασε το πρώτο κύμα της πανδημίας σχετικά αποτελεσματικά» αναφέρει στο μήνυμά του ο Σεμπάστιαν Κουρτς.

Νετανιάχου
Twitter

«Εντυπωσιάστηκα πολύ από την αποτελεσματικότητα του προγράμματος εμβολιασμού στο Ισραήλ» σημειώνει ο ίδιος και παραπέμπει στην ανακοίνωση για συνεργασία στην έρευνα και την παραγωγή εμβολίων που είχε γίνει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ισραήλ τον περασμένο Μάρτιο.

«Ευχαριστώ μία ακόμη φορά, εκτιμώ πολύ τη συνεργασία και τη σύμπραξή μας και στέλνω τις καλύτερες ευχές μου στο Ισραήλ» τονίζει ο Αυστριακός καγκελάριος στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, το οποίο ανάρτησε στο Twitter ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, σχολιάζοντάς το με το κείμενο: «Ευχαριστώ, φίλε μου, καγκελάριε της Αυστρίας».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα