Γλυκά Νερά: «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο» - Όσα κατάθεσε η φίλη της Καρολάιν

Μπάμπης - Κάρολαιν

Κατάθεση στους αστυνομικούς κλήθηκε να δώσει η στενή φίλη της Καρολάιν η οποία την είδε τελευταία φορά μαζί με τον σύζυγό της και το μωρό τους σε καφετέρια λίγες ώρες πριν τη δραματική τροπή.

Όπως λέει, στο ραντεβού αυτό συνάντησε και τον πιλότο, κατηγορούμενο πλέον για το έγκλημα, καθώς εκείνος πήγε λίγο αργότερα στην καφετέρια που είχαν δώσει ραντεβού οι δυο κοπέλες. Η Καρολάιν είχε μαζί της και το μωρό της.

«Είχαν ένα παράξενο δέσιμο»

«Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή» κατέθεσε η νεαρή φοιτήτρια.

Η κοπέλα ανέφερε πως η Καρολάιν πήγε στο ραντεβού τους μαζί με το μωρό και ήταν «σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση». Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι «όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει».

«Δεν μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη» είπε στους αστυνομικούς.

Η μάρτυρας περιέγραψε την Καρολάιν ως μια κοπέλα που παρά το γεγονός ότι «έδειχνε ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας».

«Παρόλο που κάναμε παρέα, δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε ότι έκανε. Δεν μου ζητούσε την συμβουλή μου» κατέθεσε η κοπέλα και συνέχισε:

«Η Καρολάιν μου έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω».

Αναφερόμενη στον 32χρονο πιλότο τον χαρακτήρισε «συμπαθέστατο». «Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος πολύ δεμένος με την Καρολάιν…» κατέθεσε.

Η φίλη της Καρολάιν μίλησε και για τις συναντήσεις που είχε η άτυχη κοπέλα με την ψυχολόγο.

«Πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της… Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα». «Ήταν πολύ κρίμα αυτό που συνέβη. Πραγματικά επειδή ήταν φίλη μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω….».