Κορυδαλλός: Υπάλληλος προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές

Στη σύλληψη ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, καθώς προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σωφρονιστικός υπάλληλος εκμεταλλεύτηκε στην ιδιότητα του και επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Πιο συγκεκριμένα, προσπάθησε να περάσει στο κατάστημα κράτησης ηρωίνη και κάνναβη.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μαζί με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής προέβησαν στη σύλληψη του το πρωί της Πέμπτης (12/11).

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

  • Αμάξι, κινητό τηλέφωνο και 38.750 ευρώ.
  • 2 συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 125 γραμμαρίων,
  • 2 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 810 γραμμαρίων,
  • πιστόλι με 2 γεμιστήρες και 10 φυσίγγια

Εις βάρος του συλληφθέντος έχει σχηματιστεί δικογραφία που βασίζεται σε κακούργημα και αφορά την παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ ο ίδιος έχει οδηγηθεί ήδη στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μάλιστα, ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος βρίσκεται εν εξελίξει από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικές αρχές βρίσκουν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε φυλακές. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές τα ναρκωτικά εντοπίζονται στην κατοχή των φυλακισμένων ή στα κελιά τους μετά από αιφνίδιους ελέγχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM