Αυτοκτονία Αμπελόκηποι: Η τρανς και η σχέση με ισχυρό άντρα της πολιτικής

Η τρανς που αυτοκτόνησε
ΠΗΓΗ: Facebook

Έναν περίεργο θάνατο 31χρονης τρανς, ο οποίος ήλθε έπειτα από μια θυελλώδη σχέση με άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μεγάλο δήμο της Αττικής, ερευνούν οι αστυνομικοί. Η 31χρονη Ο.Ε., βρέθηκε νεκρή στις 13 του μήνα, δηλαδή την περασμένη Τρίτη, στις σκάλες ακαλύπτου χώρου πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που πραγματοποίησε την νεκροτομή της νωρίτερα σήμερα το πρωί, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι πρόκειται πιθανότατα για αυτοκτονία, με την χρήση βρόγχου. Όπως δηλαδή βρέθηκε από περίοικους η 31χρονη. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, πρόκειται για μια 31χρονη, η οποία έχει γυναικεία ταυτότητα χωρίς να έχει προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η σχέση της με συγκεκριμένο πρόσωπο, έναν 63χρονο άνδρα, που έχει ιδιαίτερη θέση σε μεγάλο δήμο της Αττικής, ήταν θυελλώδης. Αυτή η σχέση, ίσως και να σχετίζεται με τον θάνατο της, αναφέρουν οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες. Μάλιστα λίγες ημέρες προτού αυτοκτονήσει, όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις, είχε έναν έντονο καυγά με τον σύντροφο της. Η ίδια φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα κακοποίησης, αφού την έριξε πάνω σε μια τζαμαρία.

Ωστόσο ο 63χρονος φίλος της ήταν αυτός που αρχικά πήγε σε νοσοκομείο αναφέροντας πως έχει τραυματιστεί και εν συνεχεία προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλοντας την για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν και λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του ζευγαριού, αναζητώντας τι τελικά οδήγησε στον θάνατο την 31χρονη. 

Τα μηνύματα σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα 

Πρόσωπα από το περιβάλλον της 31χρονης πιστεύουν ότι η μήνυση που κατέθεσε ο 63χρονος δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αντιπερισπαστική ενέργεια προκειμένου να θολώσει τα νερά σε περίπτωση που η 31χρονη κατέθετε και εκείνη μήνυση εναντίον του.

Μάλιστα, η 31χρονη είχε στείλει φωτογραφίες από τα τραύματα που της είχε προκαλέσει ο 63χρονος κατά την διάρκεια του επεισοδίου σε φιλικό σε φιλικό του πρόσωπο. 

τρανς αυτοκτονία Αμπελόκηποι
ΠΗΓΗ: IN.GR

 

«Σε αποχαιρετώ»

Από την εξέταση του τηλεφώνου της 31χρονης προέκυψε ότι λίγο προτού πάρει τη μοιραία απόφαση είχε στείλει ένα sms στη μητέρα της.

«Σε αποχαιρετώ! Αναζήτησα την αληθινή αγάπη και δεν τη βρήκα» έγραψε στη μητέρα της, η οποία όμως εκείνη την ώρα κοιμόταν και δεν το είδε! Ακόμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια σύντομη συνομιλία που είχε η 31χρονη με μια φίλη της λίγες μέρες πριν από το τραγικό φινάλε, το περιεχόμενο της οποίας έβαζε στο μακάβριο κάδρο έναν 63χρονο άνδρα.

«Από το στόμα σου και στου Θεού… σ’ αγαπώ. Να το θυμάσαι, αν πάθω κάτι και αυτοκτονήσω, αυτός θα φταίει» έγραφε η 31χρονη στη φίλη της, η οποία απάντησε: «Ξεκόλλα, είσαι ηλίθια αν αυτοκτονήσεις». 

μηνύματα τρανς facebook

Κούφιες υποσχέσεις

Η 31χρονη είχε αποκαλύψει σε μια φίλη της μέσω μηνυμάτων πριν από λίγες μέρες ότι ο 63χρονος της είχε υποσχεθεί διορισμό στον Δήμο Αθηναίων, που όμως δεν γινόταν πράξη. Αυτό προκάλεσε τριγμούς στη σχέση τους, καθώς η 31χρονη ήθελε όσο τίποτε άλλο να βρει μια δουλειά.

Παρά τις υποσχέσεις του 63χρονου προς την άτυχη σύντροφό του, ο διορισμός δεν ερχόταν, αν και η 31χρονη γνώριζε ότι ο ίδιος «έλυνε και έδενε» στον δήμο. Έτσι άρχισαν οι τριβές, που κατέληξαν πριν από λίγες μέρες στο βίαιο επεισόδιο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα