Παγώνη: «Μονόδρομος το άνοιγμα της εστίασης»

Εστίαση
(EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

«Τα αποτελέσματα από τις συγκεντρώσεις ατόμων μέσα στο Σαββατοκύριακο θα τα δούμε σε 10-15 μέρες» δήλωσε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Open η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στην εισαγωγική της τοποθέτηση. Οι εικόνες από τα κορονοπάρτι σε Κυψέλη, Περιστέρι και πλατεία Βαρνάβα ανησυχούν τους ειδικούς και την κυβέρνηση, καθιστώντας απαραίτητη την ανάγκη να ληφθούν μέτρα. 

«Ας ανοίξει η εστίαση με κανόνες, με όρους και έλεγχο. Ο κάθε επιχειρηματίας θα έχει την ευθύνη του» τόνισε. «Μπορεί να υπάρχει μια σταθεροποίηση στα κρούσματα, αλλά είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των νοσηλευόμενων, πάνω από 4.000 στις απλές κλίνες, που στο τέλος, αν αφήσουμε ανεξέλεγκτη την κατάσταση, δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε και επιπλέον δεν χρειάζεται να ρωτάτε τι θα κάνουμε το Πάσχα» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN
Πηγή φωτογραφίας: Open

Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε: «Όπως βλέπετε, τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ και όταν έχουμε πάνω από 3.000 κρούσματα καθημερινά, δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για άδεια ούτε για διακοπές ούτε για τίποτα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι καθημερινά δίνουν μάχες για τη ζωή του καθενός που μπαίνει σε ένα νοσοκομείο», περιγράφοντας παράλληλα την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία. 

«Μετά τις εικόνες συνωστισμού που αντικρίσαμε από την Κυψέλη αλλά και ακούγοντας τους κατοίκους της περιοχής, το άνοιγμα της εστίασης είναι μονόδρομος» δήλωσε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα