Ηράκλειο: 13χρονος κατηγορείται για βιασμό συνομήλικής του

Μια πρωτοφανής καταγγελία έγινε στην Ασφάλεια Ηρακλείου με πρωταγωνιστή 13χρονο που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τον βιασμό μιας συνομήλικής του.

Την καταγγελία έκανε η οικογένεια της 13χρονης και, σύμφωνα με αυτήν, ο συνομήλικός της τη βίασε, κατέγραψε στο κινητό του τον βιασμό και στη συνέχεια την απειλούσε πως εάν δεν ενέδιδε ξανά θα δημοσιοποιούσε το βίντεο για να τη διαπομπεύσει. Συνεργοί σε αυτή τη σοκαριστική ιστορία είναι τέσσερις ακόμη ανήλικοι, συνομήλικοι των πρωταγωνιστών του επεισοδίου, που –σύμφωνα με την καταγγελία– ήταν έξω από τον χώρο όπου συντελέστηκε η πράξη και παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν.

Χθες το πρωί, Τρίτη 4/5, ο 13χρονος πρωταγωνιστής της καταγγελίας πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας Ηρακλείου και απολογήθηκε στον ανακριτή.

Το παιδί φέρεται να αρνήθηκε τα όσα περί βιασμού και βίας τού αποδίδονται με βάση την καταγγελία και το κατηγορητήριο και, κατά πληροφορίες, υπήρξε λεπτομερής στην περιγραφή του και στα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα με το κοριτσάκι, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις. Ο νεαρός μαθητής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, όπως και της βίας και της διακίνησης πορνογραφικού υλικού εις βάρος της συνομήλικής του.