Γλυκά Νερά Έγκλημα: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το δρομολόγιο το οποίο ακολούθησαν οι τρεις δράστες μετά το ειδεχθές έγκλημα τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σε κατοικία στα Γλυκά Νερά. Να σημειωθεί πως κλήθηκε για νέα κατάθεση ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να βοηθήσει τις αρχές με τις έρευνες τους, ενώ στην ΓΑΔΑ οδηγήθηκε ο 30χρονος Γεωργιανός κακοποιός μέλος συμμορίας ληστών που εντοπίστηκε να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστά στοιχεία.

Όπως μεταδίδει και ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega, αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση και να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της και του 32χρονου συζύγου της, είναι πως τις τελευταίες μέρες ο 36χρονος Γεωργιανός που εξετάζεται είχε εξαφανιστεί.

Oi έρευνες της Ασφάλειας έχουν επεκταθεί πλέον και εκτός Αθηνών, σε Κόρινθο, Χαλκίδα και Βοιωτία και σε συγκεκριμένους χώρους με στόχο να εντοπίσουν συγκεκριμένους σεσημασμένους ληστές που βρίσκουν καταφύγιο σε εκείνα τα μέρη, αναφέρει το protothema.gr.

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά που δολοφονήθηκε η Καρολάιν
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Δεν υπήρχαν ίχνη του και ξαφνικά εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου, να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο. Ο 36χρονος συμμετείχε (μαζί με άλλα τέσσερα άτομα) σε άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. 

Οι τρεις λόγοι που θεωρείται ύποπτος

Υπάρχουν τρεις λόγοι, για τους οποίους ο 36χρονος Γεωργιανός θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία. Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι, όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και την οικιακή βοηθό τους, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών – σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι εγκληματική ενέργεια στο Πικέρμι είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.

Ο τρίτος, είναι ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου «κοντού», ο σύζυγος της Καρολάιν.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα