Γλυκά Νερά - Ψυχολόγος Καρολάιν: «Η κοπέλα ήταν πολύ μικρή, είχε μια αποβολή»

Καρολάιν και Μπάμπης
© Instagram

Από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στις αστυνομικές αρχές για την Καρολάιν, την 20χρονη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ήταν η ψυχολόγος της άτυχης κοπέλας, η Ελένη Μυλωνοπούλου. 

Η ίδια παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου και μίλησε για το ζευγάρι, αλλά και για τα σενάρια που ακούγονται για την υπόθεση. «Μόνο τα καλύτερα έχω να πω γι' αυτά τα παιδιά. Και για την Καρολάιν που ήταν παιδί. Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωποι και με στεναχωρούν. Έρχονταν τα παιδιά και έφερναν και το μωράκι τους τη Λυδία. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος. Κλήθηκα να καταθέσω την αλήθεια. Η κοπέλα ήταν πολύ μικρή, είχε μια αποβολή και το παιδάκι γεννήθηκε πρόωρα και είχε ενοχές. Το είχε ξεπεράσει» δήλωσε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος.

Κάρολαιν - Πιλότος
Photo: instagram

Η ψυχολόγος που για μήνες παρακολουθούσε το ζευγάρι δήλωσε: «Η ψυχολόγος ξέρει και λέει αυτό που βλέπει. Και η ψυχολόγος βλέπει πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνει αν αυτό που βλέπει είναι ψεύτικο. Και κάποια στιγμή στον ψυχολόγο ο άνθρωπος σπάει. Η Καρολάιν δεν είχε τίποτα. Ήταν ένα κοριτσάκι 20 ετών που στο μυαλουδάκι του όλα φαίνονταν βουνό. Είχε ένα μωράκι και είχε αγωνία. Ήταν πολύ καλή μάνα. Το θήλαζε το παιδάκι της, είχε το άγχος να προλάβει να το ταΐσει, να ξεκινήσει και πάλι τη σχολή της που την είχε αφήσει».

Αναφορικά με τα σενάρια που ακούγονται για ασφάλεια ζωής, η κα. Μυλωνοπούλου δήλωσε πως: «Η Καρολάιν δεν μου είχε αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό, αλλά είναι ένα ψέμα. Και πρέπει να έχουμε και κοινή λογική. Για να κάνει κάποιος ασφάλεια 1 εκατ. ευρώ, που λένε ότι την έκανε ο πατέρας της, ο πατέρας της είναι ένας άνθρωπος κατάκοιτος με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας». 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα