Βιασμός 15χρονης Λιβαδειά: Ο δράστης παρίστανε κολλητό του πατέρα της

βιαστής Λιβαδειά

Ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 ετών βιάστηκε από  44χρονο που γνώρισε μέσω Instagram. Ο δράστης την έπεισε ότι είναι φίλος του πατέρα της! Τόσο το θύμα, όσο και ο θύτης είναι κάτοικοι Λιβαδειάς και η γνωριμία τους ξεκίνησε από ένα follow του άντρα στην γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης ο δράστης, αφού της έκανε αίτημα φιλίας, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει καλά τον πατέρα της και προσπάθησε να την πείσει ότι έχει καλές και αγνές προθέσεις.

Βιαστής ανήλικης Λιβαδειά
Αυτός είναι ο 44χρονος Σ.Σ που βίασε το 15χρονο κορίτσι

Μετά από κάποια ώρα συνομιλίας, έπεισε το κορίτσι ότι μπορούσε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο Βόλο Μαγνησίας όπου μένει ο κολλητός φίλος της κοπέλας για να τον δει. Της πρότεινε μάλιστα να την πάει πρωινές ώρες που το παιδί θα είχε σχολείο ώστε να μην καταλάβουν οι γονείς της την απουσία της. Δυστυχώς, κατάφερε τελικά να την πείσει και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Φτάνοντας στην Τιθορέα, ο δράστης Σ.Σ  άλλαξε κατεύθυνση και σταμάτησε σε ερημικό χωματόδρομο. Τότε της ζήτησε να κάνουν έρωτα. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο δράστης κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος και τη βίασε παρά την έντονη προσπάθεια του θύματος να ξεφύγει.

Το κορίτσι σοκαρισμένο δεν προσπάθησε να φύγει μετά την αποτρόπαια πράξη και συνέχισαν το ταξίδι τους προς το Βόλο. Στην επιστροφή ο δράστης δεν σταμάτησε στιγμή να την αγγίζει στο στήθος και τα πόδια της και την εκφόβισε να μην πει τίποτα για ότι συνέβη.

Η κοπέλα κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία και ο δράστης αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα