Ζάκυνθος - Δολοφονία Χρ. Κλουτσινιώτη: Προφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος»

σειρήνα περιπολικό
© (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Αποφασίστηκε η προφυλάκιση της 27χρονης γυναίκας, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τη συμμετοχή της στη δολοφονική επίθεση κατά του ζεύγους Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020. Η γυναίκα, χθες το απόγευμα, συνοδεία του δικηγόρου της, παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και παραδόθηκε στις Αρχές, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Ο ρόλος που φέρεται να έπαιξε η 27χρονη στη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, ήταν αυτός του «τσιλιαδόρου», καθώς -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- παρακολουθούσε το ζεύγος και έδινε την πορεία τους, στους δράστες που είχαν στήσει «καρτέρι θανάτου».

Ζάκυνθος
Φωτογραφία: erminews.gr

Επιστολή στον πρωθυπουργό

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων της Ζακύνθου έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό, προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους για όσα παραβατικά συμβαίνουν στο νησί τους.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους: «Από το 2004 και μετά, ένα συνονθύλευμα αιρετών, οι οποίοι καταχράστηκαν τα εκατομμύρια και την εμπιστοσύνη του ζακυνθινού λαού, παραμένουν ακόμη και σήμερα, 17 ολόκληρα χρόνια μετά, εκτός φυλακής, καθώς τα δικαστήρια… αναβάλλονται το ένα πίσω από το άλλο..».

Οι κάτοικοι, όπως εξηγούν, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνο η δολοφονία του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, «αλλά η κυριαρχία του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος σε όλους τους θεσμούς και φορείς της Ζακύνθου.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα