Κατερίνη Έγκλημα: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δράστης της άγριας δολοφονίας

Περιπολικό
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 45χρονο τοξικομανή στην Κατερίνη και στη συνέχεια, αφού τον έδεσε πισθάγκωνα και του φόρεσε κουκούλα στο κεφάλι, του έβαλε φωτιά προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.

Πρόκειται για έναν 58χρονο άνδρα, με τον οποίο το θύμα, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, είχε σοβαρές οικονομικές –και όχι μόνο– διαφορές. Ο 58χρονος προσήχθη στα γραφεία της Ασφάλειας Κατερίνης, όπου και ομολόγησε σχεδόν αμέσως την ενοχή του για τα όσα του καταλογίζουν οι αστυνομικοί. Ανέφερε πως με το θύμα είχε οικονομικές διαφορές καθώς και διαφορές σε θέματα που σχετίζονται με την εξάρτησή του από τις ουσίες.

περιπολικό ΕΛ.ΑΣ.
© EUROKINISSIΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο 58χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Κατερίνης, όπου και θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Στους αστυνομικούς δεν ζήτησε ούτε μία φορά συγγνώμη για το φρικιαστικό έγκλημα.

Ομολόγησε ότι πήγε στο σπίτι του θύματος, πως εκεί διαπληκτίστηκαν και τον πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι. Στη συνέχεια, πάνω στον πανικό του, τον έδεσε πισθάγκωνα, του φόρεσε μια κουκούλα και τον μετέφερε πίσω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας. Εκεί, του έβαλε φωτιά, για να μην επιτρέψει στις Αρχές να εντοπίσουν την ταυτότητα του 45χρονου.

Πλην όμως οι έρευνες των αστυνομικών έφεραν γρήγορα αποτελέσματα και οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος και τελικά ομολόγησε. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα