Λάρισα: 50χρονη κατήγγειλε 91χρονο για απόπειρα βιασμού

Περιπολικό
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Έναν άνδρα 91 ετών κατήγγειλε μια οικιακή βοηθός στη Λάρισα για απόπειρα βιασμού μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 50χρονη, η οποία εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα, ο ίδιος βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού του, ενώ η ίδια έκανε δουλειές.

Ξαφνικά ο κατηγορούμενος βγήκε γυμνός από το μπάνιο και, όπως υποστηρίζει η 50χρονη οικιακή βοηθός, έπεσε πάνω της σε μια προσπάθεια να τη βιάσει. Η ίδια κατάφερε και τον απέφυγε και, αφού πήρε το λεωφορείο, πήγε στη Λάρισα και εκεί υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.

Το περιστατικό, το οποίο γεννά ερωτήματα στους αστυνομικούς, ερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές, ενώ ο κατηγορούμενος, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, δεν συνελήφθη.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το εάν τελικά ο άνδρας ήθελε να κακοποιήσει σεξουαλικά τη γυναίκα ή όχι. Οι αστυνομικοί έχουν λάβει ήδη καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα του άνδρα για να διαπιστώσουν εάν η εν γένει συμπεριφορά του συνάδει με τα όσα καταγγέλλει η οικιακή βοηθός. Ταυτόχρονα, εξετάζουν και το ενδεχόμενο να υπήρχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα