Πετράλωνα: Άφαντος ο άνδρας που απήγαγε, βίασε και ξυλοκόπησε εργαζόμενη

Πετράλωνα
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τα ίχνη του νεαρού άνδρα που απήγαγε, κακοποίησε και βίασε μια 50χρονη γυναίκα, ενώ αυτή εργαζόταν σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα, αναζητούν από χθες το βράδυ οι αστυνομικοί. Η άτυχη γυναίκα, νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, με τραύματα στον κορμό και το πρόσωπο της, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, έχει πέσει θύμα βαρύτατου βιασμού.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ καθάριζε τον ανελκυστήρα μιας πολυκατοικίας στην οδό Κυριαδών.

Ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση από πίσω, από έναν νεαρό άνδρα. Την τράβηξε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου αφού την ξυλοκόπησε με ιδιαίτερη βαρβαρότητα, την έγδυσε και την βίασε. Ο νεαρός άνδρας, Βουλγαρικής καταγωγής, δεν άκουγε τίποτε, ούτε τα παρακάλια, ούτε τις κραυγές πόνου της 50χρονης γυναίκας.

Όταν ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις των ερευνών, διέφυγε από τον φωτογράφο και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί αρχικά θεώρησαν πως ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και για αυτό τον λόγο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την σύλληψη του. Πλην όμως, ο ίδιος είχε ήδη διαφύγει. Τα στοιχεία του νεαρού, είναι ήδη γνωστά στις αρχές, μιας και η μητέρα του είναι συνάδελφος της άτυχης 50χρονης.

Οι αστυνομικοί που διενεργούν τις έρευνες, μιλούν για ένα άτομο, με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, ο οποίος σύντομα θα εντοπιστεί. Ελάχιστα μετά το περιστατικό, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που παρέμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα.