Γλυκά Νερά - Εκπαιδευτής πιλότου: Αντέγραψε την επίθεση στο σπίτι μου

Κάρολαιν πιλότος

Καθ' όλη τη διάρκεια των ερευνών για την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης 20χρονης στα Γλυκά Νερά, αυτό που έκανε εντύπωση σε πολλούς είναι πως είναι δυνατόν ο 32χρονος πιλότος να βίωσε την ίδια ακριβώς... τραυματική εμπειρία με τον εκπαιδευτή του. 

Είναι οι ίδιες λεπτομέρειες από εκείνο το «χτύπημα» στο σπίτι του εκπαιδευτή που αντέγραψε στην «ιστορία» που έπλασε ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, θέλοντας έτσι να παραπλανήσει τις Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης 20χρονης.

Αστυνομία στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Μιλώντας, ο ίδιος σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 δήλωσε: «Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ». Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος και η σύζυγός του προ δύο ετών είχαν πέσει θύματα ληστών που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους και τραυμάτισαν την σύζυγό του και εκείνον.

«Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές» τόνισε ο εκπαιδευτής. «Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη δημόσια συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο εκπαιδευτής του είπε χαρακτηριστικά ότι «όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν “γιό τους”».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα