Γλυκά Νερά: Παρόμοια ληστεία και στον εκπαιδευτή του πιλότου

Καρολάιν και Μπάμπης
© Instagram

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας για το σκούρο αυτοκίνητο, που κινήθηκε ύποπτα στην περιοχή της ληστείας, πριν και μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου, παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ο οδηγός του σκούρου αυτοκινήτου αποφεύγει την Αττική Οδό με τις κάμερες ασφαλείας και απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της αστυνομίας δεν εντοπίστηκε ακόμη ο κάτοχος κάποιου οχήματος διαφυγής αλλά ούτε και βρέθηκε DNA στα νύχια της άτυχης 20χρονης

Ερωτηματικά εγείρονται γύρω από την αποκάλυψη που έκανε η Αγγελική Νικολούλη για τον εκπαιδευτή και πιλότο του συζύγου της άτυχης Καρολάιν. Ο έμπειρος εκπαιδευτής της πολιτικής αεροπορίας και η σύζυγός του, έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Ο τρόπος που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί, ήταν καρμπόν με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά. Σοκαρισμένοι οι δύο φίλοι και πιλότοι, διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Ήταν γύρω στο 1.70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο. Τα μάτια του ήταν μελιά, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές.

Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών, ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων. Δεν άφησαν ίχνη DNA και αποτυπώματα και στα δύο σπίτια. Ο εκπαιδευτής δε θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μπάμπης, σύζυγος της Καρολάιν, δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

«Έκαναν στη σύζυγό μου ότι και στην Καρολάϊν»

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π……» Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε σοκαρισμένος.

«Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.

«Ζητούσαν επίμονα τα χρήματα»

Το θύμα της βάναυσης αυτής ληστείας, που διαπράχθηκε στο Αλεποχώρι το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018, αναφέρθηκε και στο παρατηρητήριο που είχαν οι δράστες. Κρύβονταν σ’ ένα γειτονικό, εξοχικό σπίτι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού.

«Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ήρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν και άλλα χρήματα. Έφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον», είπε στην κάμερα του «Τούνελ».

Η μαρτυρία της συζύγου

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της συζύγου του, που τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση των τριών αδίστακτων ληστών.

Η ίδια δε δίστασε να τραβήξει τη μάσκα του αρχηγού και να δει το πρόσωπό του. Η θαρραλέα αυτή κίνηση εξαγρίωσε τον αρχηγό. «Άρχισα να φωνάζω και να καλώ σε βοήθεια. Μου έκλεισαν το στόμα, με πέταξαν κάτω από τον καναπέ και με έσυραν για δώδεκα μέτρα. Εκεί με χτυπούσαν με κλωτσιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα ο αρχηγός φώναζε σ’ έναν από τη συμμορία: "Γιώργο σκότωσε τη, σκότωσε την π……". Πέρασα είκοσι δύο ημέρες στο ΚΑΤ σοβαρά τραυματισμένη», ανέφερε.

«Θα είχα πεθάνει από αιμορραγία αν δεν με έσωζε ο άνδρας μου, που κατάφερε να λυθεί. Μετά την επίθεση κυκλοφορούμε μ’ ένα κουμπί συναγερμού στο λαιμό», κατέληξε.

Πηγή: anikolouli.gr

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα