Γλυκά Νερά - έγκλημα: Δεν βρέθηκε DNA ούτε το όχημα των δραστών

Καρολάιν και Μπάμπης
© Instagram

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος κύκλος των αποτελεσμάτων DNA ολοκληρώθηκε, όμως δεν βρέθηκαν ίχνη στα νύχια της άτυχης 20χρονης.

Επίσης, δεν βρέθηκε από τις κάμερες το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων, ενώ τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου, συζύγου της άτυχης γυναίκας, στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται εφόσον –σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει στους αστυνομικούς– τους την έδωσε εκείνος.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί αναζητούν ένα λάθος των ληστών προκειμένου να φτάσουν στη λύση του γρίφου. Όσο για το ηλεκτρονικό σκίτσο των δραστών, από τις περιγραφές του 32χρονου πιλότου, δεν οδηγεί σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη «Sun»

Η βρετανική εφημερίδα «Sun φιλοξενεί» ρεπορτάζ για τη δολοφονία της Καρολάιν και αποκαλύπτει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. 

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται εγκληματολόγους, σύμφωνα με τους οποίους οι εγκληματίες μπορεί και να μη συλληφθούν ποτέ, καθώς «η Αστυνομία απέτυχε να τους συλλάβει εβδομάδες μετά το φρικτό έγκλημα». Σημειώνουν, δε, ότι τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία, η υπόθεση θα έπρεπε να είχε διαλευκανθεί.

«Αν ήταν μια συνηθισμένη ληστεία, η υπόθεση θα έπρεπε να είχε λυθεί έως τώρα» είπε στη βρετανική εφημερίδα ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. «Διαβάσαμε ότι δεν βρέθηκαν DNA και αποτυπώματα, ότι τα στοιχεία είναι πολύ λίγα και ότι παρ' όλα αυτά θεωρούνται ερασιτέχνες εγκληματίες. Κάτι δεν πάει καλά» υπογράμμισε.