Γλυκά Νερά Έγκλημα: «Η σκηνή του εγκλήματος έπρεπε πρώτα να φωτογραφηθεί»

Κάρολαιν πιλότος

Η ψυχολόγος του ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου και αναφέρθηκε στα σενάρια που ακούγονται για την υπόθεση αλλά και στη σχέση του ζευγαριού. Τη συνέντευξη σχολίασε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, και η δημοσιογράφος από την εφημερίδα.

«Η σκηνή του εγκλήματος έπρεπε πρώτα να φωτογραφηθεί»

Σχολιάζοντας τις συγκλονιστικές δηλώσεις του αστυνομικού στη σειρά της Ελληνικής Αστυνομίας «Deep Blue» που βρέθηκε πρώτος στη σκηνή του εγκλήματος, ο κ. Πάκος είπε: «Η σκηνή του εγκλήματος δεν έπρεπε να αλλοιωθεί, έπρεπε πρώτα να φωτογραφηθεί. Αλλά είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που γίνεται για να φανεί και η δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή. Αν και δεν γνωρίζω προσωπικά τον συνάδελφο, έχει πολλά χρόνια υπηρεσίας και είναι καιρό στην πρώτη γραμμή και στο περιπολικό, έχει αντιμετωπίσει πολλά πράγματα».

Καρολάιν και Μπάμπης
© Instagram

Από την πλευρά της, αναφερόμενη στη συνέντευξη της ψυχολόγου της άτυχης 20χρονης που θέλησε να δώσει τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών γύρω από τη σχέση του ζευγαριού, η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα τόνισε: «Η ψυχολόγος της Καρολάιν, κ. Ελένη Μυλωνοπούλου, αποφάσισε να μιλήσει στο "Θέμα" και να δώσει τέλος σε κάποιες φήμες. Η ίδια επιχείρησε να δώσει την εικόνα του ζευγαριού όπως την έζησε μέσα από τις συνεδρίες. Μας είπε ότι πρόκειται για αγαπημένο ζευγάρι, πήγαιναν και οι τρεις στον ψυχολόγο, μαζί με το μωρό. Η Καρολάιν είχε κάποια ζητήματα που έπρεπε να λύσει μετά την εγκυμοσύνη, η κ. Μυλωνοπούλου έκανε λόγο και για μια αποβολή».

«Μας ζήτησε να μη μιλήσουμε για πράγματα που έχουν σχέση με το ιατρικό απόρρητο»

«Όπως μας εξήγησε η κ. Μυλωνοπούλου, η Καρολάιν είχε σχέδια και σκόπευε, όταν θα μεγάλωνε λίγο το παιδί, να συνεχίσει τις σπουδές της. Ο σύζυγός της περιγράφεται ως πολύ υποστηρικτικός στην κοπέλα. Το κορίτσι δεν είχε φίλους στην Αθήνα, οι φίλοι της ήταν στην Αλόννησο, οπότε η κ. Μυλωνοπούλου είχε κληθεί να παίξει και τον ρόλο της φίλης. Η συνέντευξη στηρίχτηκε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μας ζήτησε η γυναίκα να μη μιλήσουμε για πράγματα που έχουν σχέση με το ιατρικό απόρρητο, ούτε μας μίλησε για το περιεχόμενο της κατάθεσής της. Ήθελε να μας εξηγήσει πώς ήταν η ζωή του ζευγαριού. Η κ. Μυλωνοπούλου επέμεινε και στο γεγονός ότι η 20χρονη μιλούσε πολύ, σε σημείο που η ίδια της έλεγε να μη συζητάει τόσο ανοιχτά με όλο τον κόσμο. Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται σε μια αγοραπωλησία ενός οικοπέδου στο Ντράφι και στο ποιος μπορεί να το γνώριζε» πρόσθεσε η Άρια Καλύβα.

«Είναι σημαντικό που έγινε αυτή η συνέντευξη. Έχει συγκλονιστεί όλη η κοινωνία. Έχουμε ευθύνη να αφήσουμε τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών να κάνουν τη δουλειά τους, μήπως και οδηγηθούν κάποιοι στη Δικαιοσύνη. Η πίεση δεν βοηθάει κανέναν. Οι συνάδελφοι δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και δεν τους βοηθάει καθόλου όλο αυτό» πρόσθεσε ο κ. Πάκος.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα