Άλιμος: «Του φώναξε θα σε μαχαιρώσω κι άρχισε να τον καρφώνει στα πλευρά»

Σοκ κι ανατριχίλα προκαλούν τα όσα περιγράφει αποκλειστικά  στο newsit.gr, πατέρας του 14χρονου αγοριού που μαχαιρώθηκε από συνομήλικούς του χθες το απόγευμα στον Άλιμο.

Τα όσα περιγράφει ο πατέρας του ανηλίκου στο newsit.gr, αδυνατεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους, καθώς πρωταγωνιστές του αποτρόπαιου αυτού επεισοδίου ήταν ανήλικα παιδιά, τα οποία απελευθέρωσαν μια πρωτοφανή επιθετικότητα.

Όλα ξεκίνησαν ενώ ο γιος του του μαζί με τους φίλους του βρίσκονταν σε λεωφορείο της γραμμής 140 κι επέστρεφαν από την παραλία όπου είχαν πάει για μπάνιο. Στο ίδιο βρίσκονταν και η εννιαμελής παρέα η οποία επιτέθηκε στον 14χρονο και τον μαχαίρωσε. Για μια ασήμαντη αφορμή, όπως μας αναφέρει ο πατέρας του θύματος ξεκίνησε το περιστατικό.

Οι δράστες ισχυριζόμενοι ότι τους κοιτούσαν περίεργα οι φίλοι του θύματος ξεκίνησαν την συμπλοκή, από την οποία ευτυχώς δεν συνέβησαν τα χειρότερα.

«Ευτυχώς ο γιος μου είναι καλά. Τα τραύματα του είναι επιφανειακά», λέει στο newsit.gr o πατέρας του 14χρονου που μαχαιρώθηκε τρεις φορές και συνεχίζοντας προσθέτει: «Είχανε πάει για μπάνιο στον Άλιμο. Πήραν το λεωφορείο της γραμμής 140 για να γυρίσουν στο σπίτι. Μέσα στο λεωφορείο έψαχναν θέση να καθίσουν και εκεί ήταν και μια άλλη παρέα. Εκεί έπεσε μια ματιά, χωρίς όμως να δοθεί καμία συνέχεια».

Ο 14χρονος και οι φίλοι του κατέβηκαν στη στάση του λεωφορείου στη οδό Λαμίας στον Άλιμο προκειμένου να πάρουν κάτι να φάνε από γνωστό φαστφουντάδικο που βρίσκεται στην περιοχή. «Οι φίλοι του γιου μου μπήκαν μέσα στο κατάστημα για να παραγγείλουν και του είπαν να πάει κι αυτός μαζί, ωστόσο ο Βαγγέλης τους είπε ότι θα τους περιμένει στο πάρκινγκ. Έτσι κάθισε εκεί και τους περίμενε», αναφέρει ο πατέρας του 14χρονου.

Πέρασαν λίγα λεπτά και ξαφνικά μπροστά στο άτυχο παιδί, εμφανίστηκε η άλλη παρέα που βρίσκονταν στο ίδιο λεωφορείο. «Αποβιβάστηκαν στην επόμενη στάση και με τα πόδια έφτασαν στον σημείο που βρίσκονταν ο γιος μου. Εκεί ένας από αυτούς τον πλησιάζει και αφού του λέει που είναι οι άλλοι που μας κοίταζαν μέσα στο λεωφορείο, παίρνει από τον γιο μου το κινητό του».

 Από τη στιγμή εκείνη και μετά ξεκινά η βιαιότατη επίθεση των ανηλίκων στον 14χρονο. «Μόλις του πήραν το τηλέφωνο ένας άλλος άρχισε να του φωνάζει “τώρα μαλακισμένο θα σε μαχαιρώσω”. Άρχισε να τον χτυπάει και στη συνέχεια να τον μαχαιρώνει στα πλευρά. Στην αρχή ο γιος δεν κατάλαβε ότι τον μαχαιρώνουν, νόμιζε ότι δέχονταν μόνο γροθιές. Μετά είδε τα αίματα και το κατάλαβε. Επιστρέψαμε στο σπίτι από το νοσοκομείο. Το παιδί έχει δύο ράμματα στο κεφάλι και στα πλευρά. Πρέπει όμως κάτι να γίνει κάτι να κάνουμε. Για μία ματιά θα θρηνούσαμε θύματα», καταλήγει ο πατέρας του 14χρονου.