Φολέγανδρος Έγκλημα: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος

Περιπολικό
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Νάξου κρατείται για δεύτερη συνεχή μέρα ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Χθες, στο νησί έφτασε ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, ο Γιάννης Βλάχος, αλλά και οι γονείς του 30χρονου, όπου θα τον συνοδεύσουν στον ανακριτή.

Ο 30χρονος αναμένεται σε λίγη ώρα να μεταφερθεί στον ανακριτή. Εάν κριθεί προφυλακιστέος, την Τετάρτη θα αναχωρήσει από τη Νάξο για κατάστημα κράτησης στην Αθήνα. Εάν δεν συμβεί αυτό, ο συνήγορος υπεράσπισης θα ζητήσει προθεσμία, ώστε ο άνδρας να απολογηθεί την Πέμπτη.

Φολέγανδρος
Πηγή: cnn.gr

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega, χθες, βράδυ, ο 30χρονος συνάντησε τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία του έδωσαν κάποια προσωπικά αντικείμενα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η οικογένειά του είναι συντετριμμένη για όσα συνέβησαν και ζητά συγγνώμη από την οικογένεια της Γαρυφαλλιάς. 

Ταυτόχρονα, αναμένονται κάποια νέα στοιχεία από την έρευνα του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής. Ο ιατροδικαστής είδε μώλωπες στο σώμα της άτυχης κοπέλας, κάτι που σημαίνει ότι ο 30χρονος πιθανόν πριν δολοφονήσει την Γαρυφαλλιά, την είχε ξυλοκοπήσει.

Υπενθυμίζουμε πως χθες το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 26χρονη. Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον τόπο καταγωγής της στο Βέλο Κορινθίας.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα