Ιντιανάπολη FedEx: Περιστατικό με μαζικούς πυροβολισμούς

Ινδιανάπολη νεκροί
Πηγή: nytimes.com

Περιστατικό με μαζικούς πυροβολισμούς σε γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx στην Ινδιανάπολη φαίνεται να έχει προκαλέσει πολλά θύματα, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και αναφέρει η Aστυνομία της περιοχής. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάριον στην Ινδιανάπολη επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ένα περιστατικό σε γραφεία της FedEx.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας φέρεται να πυροβόλησε αρκετά άτομα στην εταιρεία FedEx στην Ινδιανάπολη το βράδυ της Πέμπτης και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, δήλωσε η Aστυνομία. Η εκπρόσωπος της Aστυνομίας της Ινδιανάπολης, Τζίνα Κουκ, ανέφερε πως όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, είδαν τους πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις, αλλά δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για τον αριθμό. Πρόσθεσε πως ο ένοπλος αυτοκτόνησε και ότι δεν κινδυνεύουν οι πολίτες.

Η εταιρεία δήλωσε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τις Αρχές προκειμένου να ληφθούν περισσότερες πληροφορίες. «Έχουμε επίγνωση των τραγικών πυροβολισμών στην εγκατάσταση FedEx Ground κοντά στο αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης. Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και οι σκέψεις μας είναι σε όλους εκείνους που επηρεάζονται» ανέφερε η δήλωση.

Βίντεο δείχνουν τους πυροβολισμούς στον χώρο στάθμευσης έξω από την εγκατάσταση. Μάρτυρας που ανέφερε πως εργάζεται στην εγκατάσταση είπε στο Wish-TV ότι είδε έναν άνδρα με όπλο αφότου άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς. «Είδα έναν άνδρα με όπλο και πυροβόλησε στο ύπαιθρο» είπε ο Τζέρεμι Μίλερ.

Ένας άλλος άντρας είπε στο WTTV ότι η ανιψιά του καθόταν στο αυτοκίνητό της στο κάθισμα του οδηγού και τραυματίστηκε. «Πυροβολήθηκε στο αριστερό της χέρι» είπε ο Πάρμιντερ Σινγκ. «Είναι μια χαρά, τώρα είναι στο νοσοκομείο», ανέφερε, τονίζοντας πως η ανιψιά του δεν γνώριζε τον ένοπλο.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και coastreporter.net