Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

αστυνομία
© John Minchillo / WPP 2021

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το μεσημέρι τοπική ώρα, σε ένα κατάμεστο από κόσμο σούπερ μάρκετ στο προάστιο του Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του υπόπτου που διαφεύγει.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί τοπική ώρα, στο γραφείο του διευθυντή, που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, στο κατάστημα Stop & Shop στο Δυτικό Χέμπστεντ, δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της κομητείας Νασάου Πάτρικ Ράιντερ.

Ο ύποπτος, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα, έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως ο Γκάμπριελ ΝτεΓουίτ Ουίλσον, ηλικίας 31 ετών, από το Χέμπστεντ και Λονγκ Μπιτς της Νέας Υόρκης. Είτε είναι νυν είτε πρώην υπάλληλος του Stop & Shop, ανέφερε ο Ράιντερ.

«Είχε μαζί του ένα μικρό περίστροφο», εξήγησε ο Ράιντερ.

ipa-astynomia
TWENTY

«Δεν γνωρίζουμε τα αίτια της ένοπλης επίθεσης»

Αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν σε τοπικά ΜΜΕ, περιέγραψαν πως άκουσαν τουλάχιστον 6 πυροβολισμούς. Κάποιοι μάρτυρες δήλωσαν σε δημοσιογράφους πως ο ύποπτος ενδέχεται να πήδηξε μέσα σε λεωφορείο για να διαφύγει, όμως η αστυνομία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία.

«Η έρευνα συνεχίζεται», τόνισε ο Ράιντερ, ο οποίος πρόσθεσε πως οι δύο τραυματίες έχουν τις αισθήσεις τους και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Το θύμα είναι ένας 49χρονος άνδρας. Δεν είναι σαφές εάν ο νεκρός ή οι τραυματίες εργάζονταν επίσης στο κατάστημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα