Κορονοϊός – Η «προφητεία» καθηγητή που επιβεβαίωσε η «WSJ»

Ουχάν

Η Έκθεση Πληροφοριών των αμερικανικών υπηρεσιών, που ανέδειξε η νεοϋορκέζικη εφημερίδα, αντιπροσωπεύει τα όσα πιστεύουν, βάσει στοιχείων που ισχυρίζονται ότι έχουν, οι αμερικανικές Αρχές.

Μια πρώτη γεύση του πώς έβλεπαν τον ιό που προκάλεσε την πρωτοφανή υγειονομική κρίση παγκοσμίως και έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα τη ζωή σε 3,5 εκατομμύρια ανθρώπους στις ΗΠΑ είχε δώσει από τις αρχές του 2020 ο Φράνσις Μπόιλ, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις και εμπνευστής του αντιτρομοκρατικού νόμου για τα Βιολογικά Όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες επί Μπους του πρεσβύτερου.   

Φράνσις Μπόλι
Ο δρ. Φρ. Μπόιλ, καθηγητής του Ιλινόις και εμπνευστής του αντιτρομοκρατικού νόμου επί Μπους του πρεσβύτερου

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο του «Βιολογικός Πόλεμος» ο καθηγητής ισχυρίζεται ότι ο Covid-19 διέρρευσε από το μεγαλύτερο εργαστήριο Επιπέδου Βιοασφάλειας 4 της Κίνας στη Γουχάν και ότι πρόκειται για έναν ιό-βιολογικό όπλο που δοκιμάστηκε πρώτη φορά στον Καναδά και κλάπηκε από τους Κινέζους! Επίσης, καταγγέλλει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τόσο για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία όσο και για την ψευδή ενημέρωση του κοινού από τους Κινέζους…

«Υπάρχουν αναφορές ότι στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα και διαρροές σε αυτό το εργαστήριο. Φοβάμαι ότι αυτό συνέβη»

«Το εργαστήριο στη Γουχάν είναι ένα ειδικό ερευνητικό εργαστήριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Ο Π.Ο.Υ. βρισκόταν στο εργαστήριο και γνώριζε πολύ καλά τι συνέβαινε. Έχει, επίσης, αναφερθεί ότι Κινέζοι επιστήμονες έκλεψαν κορονοϊκό υλικό από ένα καναδέζικο εργαστήριο στο Γουίνιπεγκ, το οποίο είναι επίσημο κέντρο του Καναδά για την έρευνα, την ανάπτυξη και τις δοκιμές βιολογικών όπλων. Καθώς συνέταξα το προσχέδιο του εφαρμοστικού νόμου των ΗΠΑ για τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κογκρέσο των ΗΠΑ και επικυρώθηκε από τον Πρόεδρο Μπους τον πρεσβύτερο, έχω την αίσθηση ότι ο κορονοϊός που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ένα επιθετικό βιολογικό όπλο που διέρρευσε από το εργαστήριο Επιπέδου Βιοασφαλείας 4 στη Γουχάν. Δεν ισχυρίζομαι ότι έγινε εσκεμμένα. Υπάρχουν, όμως, αναφορές ότι στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα και διαρροές σε αυτό το εργαστήριο. Φοβάμαι ότι αυτό συνέβη» είχε πει σε συνέντευξή του στην έγκριτη επιθεώρηση «Geopolitics and Empire».

Τρελά ποσά για τα βιολογικά όπλα

Σε εκείνη την προφητική συνέντευξη, ο καθηγητής είχε ερωτηθεί και για τον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων –ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας– αλλά και των Ευρωπαίων –Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία– στους βιολογικούς εξοπλισμούς. Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, οι ΗΠΑ δαπάνησαν 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε ερευνητικά προγράμματα βιολογικού πολέμου, κάτι που γνωρίζει καλά ο καθηγητής Μπόιλ.  

«Όλα τα εργαστήρια Επιπέδου Βιοασφάλειας 4 που υπάρχουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κίνα και το Ισραήλ έχουν σκοπό τους την έρευνα, την ανάπτυξη και τις δοκιμές βιολογικών παραγόντων που μπορούν να μετατραπούν σε όπλα. Δεν υπάρχει κανένας θεμιτός επιστημονικός λόγος για την ύπαρξη εργαστηρίων Επιπέδου Βιοασφάλειας 4. Το ποσό των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προανέφερα ήταν μέχρι το 2015. Υπολόγισα τους αριθμούς και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δαπάνησαν αυτό το ποσό μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Για να σχηματίσετε μια εικόνα, είναι το ίδιο ποσό σε σταθερά δολάρια που δαπάνησαν οι ΗΠΑ για το Σχέδιο Μανχάταν και την ατομική βόμβα. Είναι, λοιπόν, προφανές ότι το ποσό αυτό αφορούσε την ανάπτυξη όπλων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν περισσότεροι από 13.000 υποτιθέμενοι βιοεπιστήμονες που εμπλέκονται στην έρευνα, την ανάπτυξη και τις δοκιμές βιολογικών όπλων» ανέφερε.

βιολογικός πόλεμος

Ο δρ Φράνσις Μπόιλ κατέληγε στη συνέντευξη προς την επιθεώρηση ότι «δεν πρέπει να πιστεύετε τίποτα από όσα λένε η κινεζική κυβέρνηση, ο Π.Ο.Υ. και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών. Είναι όλα ψέματα, επειδή ξέρουν τι συμβαίνει και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Κατά τη γνώμη μου, και αν δεν υπάρξουν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία που θα δείχνουν το αντίθετο, θεωρώ ότι είναι ένας βιολογικός παράγοντας που μετατράπηκε σε όπλο μέσω της γενετικής μηχανικής του DNA, διέρρευσε από το εργαστήριο στη Γουχάν και έχει ενισχυμένες λειτουργικές ιδιότητες που τον κάνουν πιο θανατηφόρο. Νομίζω ότι προσπαθούσαν να κάνουν πολύ πιο θανατηφόρο και πιο μολυσματικό τον SARS. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρέπει να παίρνουμε ακραία μέτρα προστασίας, καθώς παραδέχτηκαν ότι όποιος βρίσκεται σε απόσταση δύο μέτρων μπορεί να μολυνθεί, ενώ για τον SARS η απόσταση ήταν μικρότερη από ένα μέτρο. Επομένως, έχει μια ενισχυμένη λειτουργική ιδιότητα και το γεγονός αυτό είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ένδειξη. Θα πρέπει, λοιπόν, να προστατευόμαστε».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα