Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας - Πέθανε από θλίψη ο σύζυγος της δασκάλας

ΗΠΑ Τέξας

Ο Τζο Γκαρσία έκανε προετοιμασίες για την κηδεία της γυναίκας με την οποία ήταν μαζί αφότου ήταν μαθητές γυμνασίου και ήταν σύζυγός του επί 24 χρόνια όταν κατέρρευσε εξαιτίας καρδιακής προσβολής και πέθανε χθες, εξήγησαν συγγενείς στην εφημερίδα New York Times.

Η Ντέμπρα Όστιν, που ανέφερε ότι είναι εξαδέλφη της δασκάλας, τόνισε σε ανάρτησή της κάτω από τον έρανο στον ιστότοπο GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα τέσσερα ορφανά που άφησε πίσω το ζευγάρι πως είναι πεπεισμένη πως «ο Τζο πέθανε εξαιτίας του ότι έσπασε η καρδιά του, επειδή έχασε την αγάπη της ζωής του έπειτα από 25 χρόνια». Ο Τζον Μαρτίνες, που ανέφερε πως είναι ανιψιός της δασκάλας, ανέφερε «συγκλονισμένος» πως ο σύζυγός της Τζο Γκαρσία «πέθανε από θλίψη».

Οι δύο δασκάλες, η Ίρμα Γκαρσία και η Έβα Μιρέλες, έπεσαν νεκρές από τις σφαίρες του Σαλβαδόρ Ράμος, του 18χρονου δράστη της σφαγής στο πρωτοβάθμιο σχολείο Ρομπ, όπως και δεκαεννέα μαθητές, δύο ημέρες πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς. Ο δράστης έπεσε με τη σειρά του νεκρός σε επέμβαση της αστυνομίας που ακολούθησε.